Селена Гомес фен на българския хот-дог

1
Добави коментар

Любимката на тийнейджърите Селена Гомес е във възторг от българския хот-дог. Младата певица и актриса, която прекара близо две седмици у нас, заради снимките на екшъна The Getaway, не може да нахвали родния хот-дог. Певицата дори обяви в Twitter, че това е най-страхотното хапване на света.“

Селена Гомес похвали българския хот-дог

Младата актриса открай време е известна като страстен почитател на заведенията за бързо хапване. Затова не е изненада, че е останала толкова очарована от един сандвич, пише Lifestyle.bg.
Българските фенове на Селена обаче доста бързо решиха да я отрезвят. „Милото момиче, ако знаеше какъв е произходът на хотдога и на сандвичите изобщо у нас, сигурно би ги захвърлила надалеч“, коментираха феновете на младата звезда. Съмнителният произход на продуктите, от които се приготвят сандвичите в заведенията за бързо хранене и количките за хот-дог открай време е доста наболял въпрос. За щастие актрисата нямаше възможност да се запознае отблизо с проблема.
Те отбелязват и факта, че вероятно Селена доста е прекалила със сандвичите, докато гостуваше у нас. Особено като се имат предвид снимките, които актрисата пускаше в Twitter по време на посещението си в София. Чаровницата очевидно се бе отдала на страстта си към хотдога, защото на всичките си снимки изглеждаше леко подпухнала и напълняла.
http://kliuki.bg/