Хотели в Буджака, Созопол

1
Добави коментар

Адрес: ул. „Виа Понтика“, кв. Буджака Район/квартал: Буджака Телефон: +359 885 180205, +359 550 95001

интернет страница   намери на картата

Апарт Комплекс Аполон е отличен избор за почивка в Созопол за всеки, който търси спокойствие, самостоятелност и съвременни удобства, характерни за първокласните хотели. Разположен на полуостров, на 50 м от скалистия бряг в местността Буджака, тризвездният комплекс впечатлява с изключително романтична атмосфера и уникални изгледи към морето. Апарт Комплекс Аполон предлага чудесни условия за настаняване и разнообразни възможности за спорт и забавление, само на два километра от центъра на Созопол.

Адрес: ул. „Хоризонт“ 3 Район/квартал: Буджака Телефон: +359 550 22611, +359 888 537065

интернет страница   намери на картата

Хотел Аполис се намира в новата част на Созопол, до границата й с Буджака, на 70 м от плаж Хармани. Спокойната и стилна обстановка в този тризвезден хотел предразполага към пълноценна почивка, а разнообразните услуги и удобства в комбинация с професионалното обслужване гарантират приятен престой на всеки гост. Той е перфектен избор за почивка на море за всеки, който търси тишина, съвременен комфорт и уют.

Адрес: ул. „Южна“ 21 Район/квартал: Буджака Телефон: +359 878 199735

интернет страница   намери на картата

Хотел Света Ирина е модерен семеен хотел в Созопол, разположен на високо място в местността Буджака с прекрасен изглед към града и залива на Каваците. Едноименният плаж е само на няколко минути пеш от хотела. Почиващите имат на разположение 11 двойни, 1 тройна стая и 4 апартамента с комфортно обзавеждане и удобства, които включват телевизор, хладилник, самостоятелна баня, климатик, балкон. Хотел Света Ирина в Созопол разполага също така с просторна лятна градина, барбекю, открит плувен басейн и места за паркиране.

Адрес: ул. „Ропотамо“ Район/квартал: Буджака Телефон: +359 884 857367

интернет страница   намери на картата

Вила Флага е приятна къща за гости в Созопол, разположена в новопостроена сграда на 20 метра от плаж Хармани в Буджака. Бързият достъп до плажа, красивият изглед от къщата и отличните условия за настаняване, които къщата предлага са предпоставка за чудесна почивка на море в Созопол. Вила Флага разполага с осем изключително просторни и комфортно обзаведени стаи, както и с общ за гостите на къщата салон с кът за сядане, библиотека, кът за хранене и бюфет, градина и панорамна тераса и паркинг, велосипеди под наем.

Адрес: ул. „Виа Понтика“ 100 Район/квартал: Буджака Телефон: +359 886 808181, +359 550 23330

интернет страница   намери на картата

Вю Апартмънтс Созопол се намира на спокойно и живописно място в Буджака, на равно разстояние от Райския залив и нос Колокита и с прекрасни изгледи към залив Коренята и морето. Плажовете Хармани и Каваци са съответно на 1 и 2 км от този апартаментен хотел, който предлага луксозно и комфортно обзаведени студиа и апартаменти, оборудвани с всичко необходимо за пълноценна почивка. На разположение на гостите са открит плувен басейн с детска секция, чадъри и шезлонги, паркинг, Wi-Fi интернет за безплатно ползване и др.

Адрес: местност Буджака 1 Район/квартал: Буджака Телефон: +359 884 322940

интернет страница   намери на картата

Вила Вега-Изток е модерна къща за гости в Созопол, разположена в самото начало на местността Буджака и близо до южната част на плаж Хармани. На разположение на нейните гости са 6 двойни стаи и 6 апартамента, оборудвани с телевизор, климатик, хладилник, самостоятелна баня, тераса. В апартаментите има хол с мека мебел, кухненски бокс и кът за хранене. В просторния двор на Вила Вега-Изток в Созопол има обособен барбекю кът за самостоятелно ползване от нейните гости, както и открит плувен басейн със секция за деца. Осигурен е и паркинг.

Адрес: ул. „Цар Светослав Тертер“ 1 Район/квартал: Буджака Телефон: +359 550 24202, +359 893 363600, +359 899 888847

интернет страница   намери на картата

Хотел Логатеро в Созопол впечатлява със своята архитектура и интериорен дизайн. Тук всеки гост ще открие хармония в модерна, спокойна и елегантна обстановка, която в комбинация с луксозните удобства гарантира незабравима почивка на море. Хотелът предлага отлични условия за настаняване с включена закуска, джакузи и два открити плувни басейна – за възрастни и деца. Намира се в самото начало на местността Буджака, само на 50 метра от южната част на плаж Хармани.

Адрес: ул. „Георги Минчев“ 7 Район/квартал: Буджака Телефон: +359 899 181662

интернет страница   намери на картата

Панорамни Апартаменти в Созопол се намират в района на Буджака на около 6-7 минути от плажа на Каваците и на около 15 минути пеш от плаж Хармани. Това са два напълно обзаведени ваканционни апартамента в комплекс от четири сгради с басейн и барбекю в двора за общо ползване. Всеки апартамент има спалня с двойно легло, баня, тераса с панорамен изглед към морето и Созопол, всекидневна с разтегателен диван за двама, напълно оборудван кухненски бокс. Осигурени са климатици и LCD телевизори с цифрова телевизия.

Адрес: ул. „Ропотамо“, кв. Буджака Район/квартал: Буджака Телефон: +359 888 598763

интернет страница   намери на картата

Вила Платара в Созопол е красива модерна сграда с просторна и живописна градина, разположена в местността Буджака. Къщата за гости предлага уют, топло гостоприемство, елегантна обстановка и уединение, които са предпоставка за пълноценна почивка на море. На разположение на гостите са две отделни къщи на калкан, едната, от които е самостоятелна вила, а другата разполага с 4 стаи, студио и апартамент. Вила Платара в Созопол предлага на своите гости барбекю, паркинг, безплатни тихи игри и велосипеди под наем.

Адрес: местност Буджака Район/квартал: Буджака Телефон: +359 550 22387, +359 887 218046

интернет страница   намери на картата

Хотел Барекс в Созопол предлага чудесни условия за пълноценна почивка на море в спокойна и непринудена обстановка. На разположение на неговите гости са разнообразни съвременни удобства, качествено обслужване и много добри условия за настаняване. Модерният хотел е разположен в местността Буджака, непосредствено до плаж Буджака, който се намира веднага след плаж Хармани, с което успява да съчетае спокойствието и уединението на вилната зона с близостта до Созопол.

Адрес: ул. „Виа Понтика“ 46а Район/квартал: Буджака Телефон: +359 889 242425

интернет страница   намери на картата

Бунгала Делфини се намират в район Буджака на Созопол, на 100 метра от чист и спокоен плаж. Максималният им капацитет е 56 места. Бунгалата са изградени през 2009 г., като всяко от тях се състои от две стаи, баня с душ и тоалетна. Удобствата им включват телевизор с кабелна телевизия, интернет връзка, климатик и хладилник. Те са подходящи за всеки, който търси спокойствие, съвременни удобства и самостоятелност за приятна почивка на достъпни цени в Созопол. Безплатен паркинг, барбекю.