Подводна фотография с iPhone

2
Добави коментар
wweb
wweb

Лятната отпуска и морето са все по-близо. Но, прекрасните мигове трябва да се увековечават. Ако влезете във водата с iPhone-a си за да снимате, има опасност да го повредите. За щастие има стотици аксесоари, които ще предпазят телефона ви. Но, съществува калъф, който не само защитава iPhone-a, а и с негова помощ могат да се правят уникални подводни снимки и клипове.

iPhone Scruba Suit е създаден от познатия ни производител на аксесоари Photojojo. Калъфът е изграден от две части с гелообразно меко покритие за дисплея. Благодарение на него под водата може да играете дори Angry Birds.

 

Плътното му тяло, не позволява проникване на вода айфона. Водоустойчивия калъф е подходящ както за подводна фотография, така и за използване на телефона на много влажни места. А ако комбинирате този аксесоар с някой от моделите водоустойчиви слушалки, които се предлагат в интернет, може да вдигнете още повече лятното си настроение. iPhone Scruba Suit се предлага в официалния сайт на производителя на цена от 60 долара.