Улични танцьори от цяла Европа на 3D

3
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Първи „Улични танци-2“ могат да видят всички денс фенове, които отидат в киното, облечени за хип-хоп или латино танци

Специалната предпремиерна прожекция за най-запалените у нас е в четвъртък, 21 юни, 19 ч. в „Синема сити“ в София, Пловдив и Бургас – влиза се до запълване на залата.

В лентата себе си играят едни от най-добрите латино и b-bоy танцьори в Европа: Lilou и Skorpion, Steph, Betty и Dey Dey, b-boy Sambo, Niek, Kite и Dedson.

За разлика от първия филм, където са участвали основно британски танцьори, в новата 3D продукция екипът искал да открие таланти от целия континент: „Отне ни почти една година, в която обиколихме почти всички международни танцови събития. Правихме кастинга направо от танцовия подиум и от огромен брой отбори.”

„Не искахме комерсиални танцьори, а такива, които практикуват или са разработили свой собствен стил. Искахме да създадем отбор от хора, които не танцуват стила на другите – затова и се наложи всеки от тях да изучава нова хореография”, обясняват още от екипа.

Сюжетът: уличният танцьор Еди (Джордж Сампсън) предлага на Аш (Фалк Хенчел) да съберат най-добрите в двата стила, като създадат отбор, способен да отговори на предизвикателството от най-добрите в момента – „Непобедимите“.

Еди и Аш тръгват от родния си Лондон и попадат в Копенхаген, на Ибиса, в швейцарските Алпи, Амстердам, Берлин – за да се озоват в клуба на Ману (Том Конти) в Париж, където Аш се влюбва в красивата латинотанцьорка Ева (София Бутела).

Хереографията на хип-хоп танците във филма е дело на Рич и Тоне Талауега, а по латиноизпълненията са работили Майкъл Фонтс и Шарна Бърджис. Режисьори отново са Макс Джива и Даниа Паскуини.