Бели татуировки

1
Добави коментар
vladigeorgiev
vladigeorgiev

През последните няколко години се наблюдава драматично нарастване на популярността на Белите татуировки. На пръв поглед Белите татуировки изглеждат като белег, който е част от кожата на човека. За разлика от традиционните татуировки, които са запълнени с черно мастило, тези се правят с бяло мастило, което придава призрачен вид на татуировката. Те наистина са с уникален дизайн и може да изглежда по-уникален начин, в зависимост от вашия цвят на кожата.

Неща които трябва да знаете:

Ако Белите татуировки звучат като страхотна идея за вас и обмисляте да си направите, има няколко неща, които трябва да знаете преди да се запътите към студиото. Като имате предвид способността на Белите татуировки да се разтичат, те трябва да бъдат разположени далеч от други цветни татуировки които имате в момента. Белите татуировки изглеждат най-добре на светла кожа без лунички. Луничките могат да направят татуировката да изглежда неравна, а на тъмна кожа може да изглежда прозрачна, което не е много добре.

Както бяхме споменали по-горе, белите татуировки изглеждат като белези. Това се дължи на по-плътното и дебело оцветяване, което прави вида на татуировката повдигнат. Белите татуировки избледняват много по-бързо на слънце от нормалните, което може да превърне цвета в не толкова добър. Ако по-късно решите, че не ви харесва татуировката, може да имате неприятности с премахването и. Може да ви се наложи да се подложите на множество сесии лазерно лъчение.

Как да си изберем Бяла татуировка?

Кога става въпроз за избор на Бяла татуировка, тя трябва да бъде проста! При дизайна трябва да имате предвид, че мастилото ще бъде бяло, което прави процеса на татуиране много по-сложен. Простият дизайн ще изглежда много по-добре, когато е завършен и ще изглежда като уникален бранд на вашето тяло. Модерните опции включват звезди, надписи, сърца, Китайски и Японски символи.

Избор на място:

Поради избледняването на белите татуировки или лесното им обезцветяване, когато са изложени на пряка слънчева светлина за дълги периоди от време, може би е по-добре да изберете място на вашето тяло където е покрито с дрехи през по-голямата част от времето. Най-популярните места са рамото и глезена, но навсякъде където не достига пряка слънчева светлина е добра идея.

Рискове:

Въпреки че някой хора са алергични към черното мастило, са склонни да проявяват алергични реакции по-често към бялото мастило. За да предотвратите това да се случи, може да поискате от татуиста да извърши малък тест с мастило върху кожата ви, за да разберете дали сте един от нещастните хора, които са алергични към мастило. Така ще се чувствате по-уверени когато ви направят татуировката.