Стоманена и сребърна бижутерия, лазерно рязане и гравиране от Сомаха. Бижута, часовници, икони и сребърни съдове онлайн.

1
Добави коментар
seowebdesign
seowebdesign

         СОМАХА е стил, начин на живот, добър приятел и партньор на всички вас, които имате нужда от нейните продукти. Вярно е, че има много компании и онлайн магазини, които предлагат богат асортимент от стоки и продукти, но само СОМАХА може да предложи почти всичко от което се нуждаете веднага, в този момент.

         Компанията е специализирана в изработка на рекламни продукти от всички видове метали и неметали посредством лазерно рязане и лазерно гравиране.

         СОМАХА може да ви предложи лазерно рязане, изработка на лазерно изрязани и лазерно гравирани рекламни и  подаръчни сувенири, баджове, ключодържатели, плакети, рекламни табели, указателни табели и табла, табелки с фирмено лого, настолни табелки и други рекламни материали. Материалите, от които изработваме нашите продукти са стомана, неръждаема стомана алуминий, месинг, дърво, двуцветен ABS и други.

          Друга основна дейност на фирмата е индустриално маркиране на детайли и изработка на метални елементи в нестандартни форми посредством лазерно рязане и лазерно гравиране. Всички продукти, които използва СОХАМА в производството на своите изделия са внос от водещи фирми в областта на лазерно гравиране и лазерно рязане.

         И това не е всичко – компанията предлага и изработка на сребърна и стоманена бижутерия по индивидуални проекти и параметри на клиента.През последните години компанията разшири дейността си и към своята основна дейност прибави и собствен онлайн магазин, където всеки клиент може да открие по нещо.

         В онлайн магазина на СОМАХА можете да откриете изключително богато разнообразие от сребърна бижутерия, като всичко продукти, които се предлагат са придружени със сертификат за качество и са с уникална изработка.

        Онлайн магазин СОМАХА предлага още и невероятно красива и стилна стоманена бижутерия – толкова популярна в момента.Сувенирите, които се предлагат от СОМАХА са с изключително качество и на много добри цени и спокойно можете да се сдобиете с перфектният подарък като икони, часовници, сребърни съдове и какво ли още не.

        Всички продукти предлагани от СОМАХА са с изключително високо качество на изработка, уникален и стилен дизайн и което е най – важно, вашите подаръци от сребърна или стоманена бижутерия, сребърни съдове, икони или часовници ще бъдат уникални и оценени подобаващо.