След фурора по руски Азис облече американското знаме

2
Добави коментар

Суматоха
  Шоу

След фурора по руски Азис облече американското знаме

Атанас Мандажиев на 23/06/2012, 14:53

3 снимки:

Следваща

Снимка: Plovdivweek.com

Азис отново провокира със своята визия

Кралят на фолка Азис отново шокира феновете си със скандално поведение и облекло. Той предизвика шум чак до Русия с придобилия голяма популярност клип на песента „Хоп”, където певецът се къпеше със здрави мъжаги в съветска баня. След гаврата с братушките сега Азис подхвана и САЩ.

Чалга фурията се появи със стресиращо облекло на участие в известен пловдивски фолк клуб. Азис бе обгърнал масивната си плът с тоалет, изобразяващ американското знаме.

С обичайните си чупки и стойки певецът нажежи на макс атмосферата в претъпкания бар. Митът, че забраната за тютюнопушене на обществени места ще изгони посетителите от дискотеките, бе разбит на пух и прах. Стотици изпълниха пловдивския бар и игла трудно можеше да падне между насъбралата се  навалица.

Оживено бе и пред самата дискотека, където заклетите пушачи излизаха да запалят по един фас между горещите танци.

Азис показа много топло отношение към пловдивските си фенове.

Ох, настръхнах! Много ми е яко! Заклевам се, да умра, ако лъжа, повтаряше Азис пред разгорещената публика, която изпя без музикален съпровод почти целия му репертоар.

Горещо бе посрещнат певецът в Пловдив. Участието започна около 3:00 часа. Още със самата поява на сцената Азис предизвика фурор в пълната дискотека. Безумни крясъци  огласиха клуба, а след секунди цялото заведение припяваше дуетната песен на Азис с Андреа – „Пробвай се“.

Феновете успяха да чуят и любимите си хитове „ММА“, „Сен Тропе“ и „Хоп“. Все пак последното парче с русата и надарена колежка Андреа бе най-въртяната песен в програмата.

За разлика от своите колеги в бранша Азис не отказа близост с посетителите. Той направи на няколко пъти обиколка на цялото заведение, потанцува и се снима с всеки желаещ.

Най-разкрепостени се оказаха от персонала на заведението. Горещи танци на бара и интимна близост с певеца шокираха и най-либералното око в клуба.

Със своя неповторим стил Азис доказа, че доста се различава от колегите си в поп-фолка и където е той – шоуто е винаги гарантирано.

Тагове:
пловдив
шоу
чалга
азис
знаме
фурия

1 коментар(а) към „След фурора по руски Азис облече американското знаме“

Коментирайте новините