Филип Киркоров идва в Бургас за най-мащабното си шоу

6
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Звездата на международната и руска музикална сцена Филип Киркоров идва на 2 юли в Бургас, за да покаже най-новото и мащабно шоу „ДруGoy“ /Друг/. Концертът на Филип Киркоров в Бургас е част от европейското турне „Просто подари“.

Мегаспектакълът ще започне от 21.00 часа в Летния театър на морския град и обещава на зрителите богата и впечатляваща 3-часова програма. В нея ще бъдат използвани последните иновационни и сценографични технологии, невиждана хореография, 3 D графика, грандиозни декори и множество сценични костюми.

Виртуозни танцьори, компютърна анимация, светлинни и музикални ефекти, допълват още шоуто, което ще изнесе пред бургазлии кралят на руската поп музика. Гаранция за успех на спектакъла е екипът от професионалисти, работили по проекта. Зад него стоят най-добрият художествен директор на руските шоупрограми Борис Краснов, най-търсеният сред режисьорите Олег Боднарчук – откритие на Алла Пугачова, Максим Пасюк – хореограф № 1 в Русия и Украйна, поставил на сцена едни от най-популярните и мащабни реалити формати – „Танци със звездите“, „Фактор А“ и „Коледни срещи“, както и всепризнатият ментор в модните среди Валентин Юдашкин.

Новият проект на Филип Киркоров ще хвърли и нова светлина върху артиста. През 25-те години на музикалната сцена кралят на поп музиката остана предан на своята публика. Но днес той е „Друг”. Билети за концерта на Филип Киркоров в Бургас се продават на касата на Драматичен театър „Адриана Будевска“ /в градинката пред Общината/.