Модел на Ивет Фешън е талисман на националния отбор по волейбол » Моден свят

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Моделът на „Ивет Фешън“- Виктория Колева носи късмета на националния отбор по волейбол на България. Преди броени дни красавицата от Стара Загора бе избрана за първата в света Мис „Национален отбор“  след оспорван конкурс. С поеманието на короната тя започва  активна дейност, свързана с подкрепа на отбора, пътувания със златните момчета на важни състезания и присъствие на решаващите им домакински мачове у нас.

Като лице на „Ивет Фешън“ Виктория е пътувала и работила в екзотичните Истанбул и Кейптаун, а у нас е позната с фотосесиите си за водещи  местни модни списания. Извън волейбола,  моделката е влюбена в зимните спортове, конната езда и йогата.

Конкурсът „Мис Национален отбор“ бе организиран с официалната подкрепа на Българския футболен съюз, Българската федерация по волейбол, Българската федерация по баскетбол и Българския олимпийски комитет.  Носителките на другите две титли в състезанието –  Мис „Национален отбор“ – футбол и Мис „Национален отбор“ –  баскетбол са Тереза Райкова на 19 години от Плевен и  Александра Богданска, на 18 години от Благоевград.