Dinnerism » Статии

1
Добави коментар
Dinnerism
Dinnerism

СТАТИИ

Луксозният воден транспорт винаги е бил показател за финансовия статус на собственика си. Сега ще ви представим една невероятна яхта, проектирана като личен тропически остров.

 

Този невероятен проект за тропически остров на яхта е като сбъдната мечта за своите дизайнери – английската компания за дизайн на яхти „Yacht Island Designs”. Плуващият тропически остров е направен от стомана, има дължина 90 метра и развива максимална скорост от 15 възела. На тази невероятна яхта има всичко необходимо за вашия комфорт – луксозни апартаменти, бар, ресторант, басейн и спа център.

 

Построеният на яхтата вулкан играе ролята на водопад, чийто води се вливат в басейна. Покрай басейна са построени малки къщички, които са обградени от прекрасна зелена растителност. Цялостната концепция на яхтата е „Рай на тропически остров”. Подвижната палуба в задната част на яхтата е една от допълнителните зони за релакс, като в нея са включени малка лодка и няколко джета. Луксозната яхта разполага с четири VIP апартамента и апартамент за собственика на яхтата, който е разположен във вулкана. Тропическия остров е оборудван с много екстри, като кино, библиотека, стая за игри, фитнес и сауна. Това е една зашеметяваща иновация в света на частните луксозни яхти.