Sail.bg / Една седмица на яхта под наем в Гърция – Ситония, Халкидики, Скопелос, Скиатос

2
Добави коментар
skippers
skippers

Почивка на яхта в Гърция за една седмица – Споради
Тази почивка Ви позволява да посетите очарователните Спорадски острови, както и част от полуостров Халкидики и да ги видите по един невероятен и различен начин през призмата на морската шир и яркото слънце. Маршрутът е изключително лек и приятен и е много подходящ за хора, които никога не са плавали с яхта по море, но носят морския дух в себе си.

  

За по-приятното Ви и пълноценно прекарване на Вашата почивка на яхта под наем Ви прадлагаме да пристигнете в Неа Мармара в следобеда преди отплаването, за да си отпочинете от пътуването си до Гърция и да заредите яхтата с нужните провизии за вашата ваканция.

  

 

 

 

 

   

 

 

 
  *По време на преходите има възможност за риболов чрез тролинг и твърде голяма вероятност за улов на риба тон или друга едра риба.

  Виж всички маршрути или създай собствен маршрут.

*Всеки един от маршрутите за почивки е примерен и може да бъде променян според вашите желания и изисквания. Редно е да отбележим обаче, че плаването в море зависи в изключително голяма степен от времето и при неподходящи метеорологични условия предварително одобреният маршрут може да бъде променян. Всичко това се прави от вашия шкипер, съгласувано според възможностите с Вас и само и изключително с оглед на Вашата собствена сигурност и респективно сигурността на яхтата.