Катамаран Lagoon 440 под наем за почивка на море в Гърция

2
Добави коментар
skippers
skippers

За дизайнерите на Lagoon 440 комфортът е бил приоритет. Ергономичността, огромното пространство, както в кокпита, така и в салона, лесната маневреност и богатото луксозно оборудване са гаранция за великолепно прекарване на една или две седмици ветроходна почивка на този катамаран.
Само един поглед към него е достатъчен да ви грабне: просторният класически кокпит с твърд покрив, снабден с голяма пейка, удобна маса и качествени тонколони е мястото за дневни коктейли и приятни вечери; революционният преден кокпит, предлага предостатъчно място за слънчеви бани, съзерцаване на морето, отдаване на мечти или просто разхлаждане, а салонът, достатъчно обширен за да побере спокойно 10 гости, снабден с хладилници и фризер, мощен климатик, телевизор с DVD и PlayStation2 и прозорци, осигуряващи 360 градусова панорамна гледка, гарантира развлечения за малки и големи през целия период на плаване.
Всички двойни каюти са снабдени с люкове, невидими отвън, но осигуряващи светлина и пространство на гостите им. В отделните санитарни възли към тях, където отново е обърнато внимание на всеки детайл и комфортът и удобствата са на високо ниво.
Съчетани с уникалността му, качествата на този катамаран като мореходност, комфорт, безопасност, бързина, простор и лукс както и погледът му, винаги отворен към бъдещето го нареждат сред най-сполучливите двукорпусни яхти на луксозния френски производител Lagoon.