Съвети от Жоро Петков и Слав: как да сме красиви сутрин, обед и вечер » Красота

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Суетата е присъща за всички уважаващи себе си дами, затова те се стремят да изглеждат добре през целия ден. Съвременните жени водят много динамичен живот и точно по тази причина е важно да имат разкрасителни трикчета, с които лесно и бързо да постигат зашеметяваща външност по всяко време. Вижте няколко полезни съвета за макиаж и прическа от специалистите – Слав Атанасов и Жоро Петков.

Слав Анастасов за Max Factor

Сутрин: Всяка една жена трябва да намери своите топ пет продукта, които винаги да присъстват в чантата й. Фон дьо тенът, пудрата и коректорът трябва да са подбрани според типа кожа. Тенът трябва да бъде изравнен. Моят следващ съвет към дамите е ако нямат подходящи сенки, могат да ги заместят с ружа – просто стесняват четката с пръсти и го нанасят върху клепача. Задължително трябва да използват спирала. Моливът се нанася по дължината на горния клепач, а за да не бъде много натрапчив е по-подходящо да бъде леко разнесен с пръст. Глос или червило – това е личният избор на дамите.

Обед: Най-важното нещо, когато отивате на работен обяд е да освежите грима си. Трябва да се матира Т-зоната, да се постави отново червилото, защото устните са най-потърпевши. Според мен, за делови обяд не е нужно гримът да бъде засилван. По-скоро трябва да бъде освежен.

Вечер: За вечерния грим има няколко варианта. Ако нямате време да се върнете вкъщи от работа можете да засилите очите или червилото преди да отидете на парти. Едно ярко червило и освежаване на основата прави грима съвсем различен. Ако решим да засилим очите можем да използваме молив, с който да оформим окото и след това да фиксираме с подходящи сенки.

Георги Петков

Сутрин: Плитката е една много подходяща ежедневна прическа. Всяка една дама, която не е имала време да си направи косата за през деня, може небрежно да сплете косата си в плитка. Единствено трябва да оформи бретона си.

Обед: Втората прическа е небрежен кок банан, който можете да направите сами много бързо. Първо трябва да топирате основата и след това да завъртите косата на кок. Отново е хубаво да оставим бретона, за да можем да го оформим и да направим една стандартна прическа доста по-необикновена.

Вечер: Последната прическа е подходяща за вечерно парти. Тя може да се направи като опънем косата си високо горе на опашка. След това сплитаме опашката на плитка и я завъртаме около основата на опашката. По този начин се получава един много елегантен кок. Той може да бъде декориран и с цветя, и с голямо украшение, за да бъде косата като акцент.

Фотограф: Костадин Кръстев – Коко