Нов кожен iPad case с Bluetooth клавиатура

2
Добави коментар
wweb
wweb

Електронния магазин Brookstone предлага един от най-страхотните аксесоари за iPad. Той представлява стилен кожен калъф за таблетите на Apple, допълнен с многофункционална Bluetooth клавиатура. А, това което прави продукта изключително нестандартен е неговото име – „Bluetooth Keyboard Pro with Leather Case for iPad Tablets“.

Аксесоара е подходящ както за съхранение и обезопасяван на таблета, така и за бързо и удобно писане. Калъфът е снабден с Bluetooth клавиатура в стандартен размер, която се закрепя за айпада, посредством магнитни пластини. Тя може да се ползва и за други устройства и е страхотна алтернатива, ако вашата Apple wireless keyboard се повреди.

 

Калъфа предлага ергономичен дизайн и може да се сгъва в няколко варианта, предлагайки на потребителя различни ъгли, под които да постави таблета си. Всички бутони и портове са лесно достъпни, като дори камерата може да се използва безпроблемно.

Кожения калъф комбинира в себе си луксозност и функционалност. Той е по-масивен и по-дебел от останалите iPad case аксесоари от този тип, като Touchtype например, но именно това го прави изключително прецизен, що се отнася до основната му характеристика за съхранение. 

 

Цената му не е никак малка. Bluetooth Keyboard Pro with Leather Case for iPad Tablets струва 150 долара и може да бъде намерен в сайта Brookstone.