Концепция на iWatch с Retina дисплей и камера

2
Добави коментар
wweb
wweb

Смарт часовника iWatch за сега е само мит? Не е ясно, дали някога ще се появи подобен продукт с марката Apple, но ако това стане, определено ще е страхотно, устройството да притежава поне част от уникалността на следващата концепция. Тя предлага един изключително стилен, мултифункционален и универсален прототип.

Този модел на iWatch е дело на шведския дизайнер Андрес Кйелберг, който показва впечатляващо креативен поглед върху смарт часовника, включващ FaceTime камера, Retina дисплей и огромен брой разнообразни и интересни функции.

Концепцията на iWatch предлага 16GB памет, мини приложения, безжична връзка от типа Bluetooth 4.0 с функции за съхранение на мощността (за слушане на музика от часовника, директно на безжични слушалки и т.н.), WiFi зареждане и синхронизация, акселерометър и вградена литиево-йонна батерия с възможност за презареждане.

 

Наскоро изданието New York Times намекна, че Apple подготвят ново iPod устройство, което ще се носи на китката на ръката. Дали не са имали в предвид именно часовниците iWatch?