Как се дава интервю – Забавни статии, стихчета, картинки, вицове, презентации и други смешни неща

1
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

Наръчник за начинаещи известни

Напоследък в България известните станаха повече от неизвестните. Но въпреки правилото, количествените натрупвания не доведоха до качествени изменения. Напротив – колкото повече стават известните, толкова повече пада качеството им и поведението им става все по-безпомощно.
За какво мечтае начинаещият известен? Да даде интервю. Но когато този така желан момент настъпи, започват едни адски мъки – какво да кажа, как да не се изложа, как да изглеждам не толкова тъп, колкото съм в действителност. Някои некадърни пиари съветват: бъди искрен! Това е най-неправилният съвет. В едно интервю трябва да се дават не искрени, а правилни отговори. Ето няколко практически примера:

Интервю с начинаеща фолкпевица

Да приемем, че сте начинаеща фолкпевица. Толкова начинаеща, че още дори нямате силиконови цици. Богат мъж е финансирал първия ви клип, но след това ви е зарязал. И сега се чудите как да продължите кариерата си. И за щастие – идват при вас за интервю.
Отпуснете се, а когато нямате какво да кажете, казвайте „уникално“.

– Г-це Фолкпевица, изминаха осем месеца, откакто покорихте сърцата на публиката с дебютния си сингъл “Ръчкай ме цяла нощ”. Върху какво работите в момента?

Искрен отговор:
– Работя над потни, космати мъже. То това не е проституция, това си е професионално израстване. Събирам пари за цици.
Правилен отговор:
– Направих малка творческа пауза, за да подготвя новия си албум с работно заглавие “Искам те отпред и отзад”. Албумът е много по-различен от всичко, което съм правила досега, много по-музикантски е. Имах късмета да работя с най-големите имена в шоубизнеса. Текстовете си ги пиша сама, а аранжиментите ми ги направи един човек, който познава третия братовчед по майчина линия на Цеца Величкович. Уникален е.

– “Искам те отпред и отзад” е доста провокативно заглавие. Към кого е адресирано?

Искрен отговор:
– Към всички богати мъже, мноо ясно. Страшно са се извратили напоследък, само отзад искат. На мен ми е гадно, боли ме, ма стискам зъби, кво да правя…
Правилен отговор:
– Да, в заглавието има провокация, правилно сте я усетили. Но в него аз влагам по-дълбок, духовен смисъл. Да искаш някого отвсякъде, да проникнеш в душата му, да отключиш енергиите, които водят мъжа към жената – това е смисълът. Аз съм го преживяла, защото съм зодия “Водолей”. Уникално е.

– За разлика от другите певици Вие нямате силикон. Какво мислите за козметичната хирургия?

Искрен отговор:
– Ми нямам силикон, щото няма кой да ми го плати. Той, Жорето, само ми обещаваше, ама накрая ме заряза и аз си останах с тия две малки цици. Ма сега събирам пари и ще си сложа по две хиляди кубика във всяка цица. Ше видят те!
Правилен отговор:
– Харесвам тялото си и засега нямам нужда от пластични корекции. Не обвинявам жените, които си слагат силикон – всяка има право да направи така, че да се чувства желана. Но аз засега нямам такива намерения. Чувствам се уникална.

– Гаранция за успех ли е предизвикателната визия?

Искрен отговор:
– Да бе, гаранция! Кво ли не направих – и циците си показах, и путката, няма и няма. Единствената гаранция е да се ебеш с някой богат, ама те не ми обръщат внимание.
Правилен отговор:
– Вижте, ако нямаш талант никаква визия не може да ти помогне. Аз залагам на творчеството си, на музиката, която правя. А тя е уникална. Визията не ме интересува. Да, визията е важна, но не е всичко.

– Бихте ли се снимала разсъблечена за някое мъжко списание?

Искрен отговор:
– А не, бе! Казах им – снимайте ме за корица, не ви искам хонорар. Само ей така да ме видят хората, да почнат да ме поръчват. Те викат: абе малки са ти циците, ма айде добре, ше те снимаме. И нищо. Наебават ме и после не си вдигат телефона. Тва не са мъже, тва са путки.
Правилен отговор:
– Не, аз не търся евтина слава. Много пъти са ми предлагали, но аз винаги отказвам. Трябва да ми платят много пари, за да се съглася – поне един милион евро. Тялото ми е уникално и не е за показ пред всички.

– Телевизиите подготвят нови риалити шоута за новия сезон. Получихте ли покана за някое от тях?

Искрен отговор:
– Ако ми звъннат, веднага отивам. Готова съм на всичко, само да ме дават по телевизора. После ще имам и участия, и пари, и нови цици, и всичко. Ама никой не ме кани.
Правилен отговор:
– Постоянно ме канят от всички телевизии. Но аз смятам, че мястото на един истински творец не е в някакво риалити. Милионите ми почитатели ме харесват заради музиката ми, а не заради някакви пошли телевизионни предавания. Искам да ме запомнят с музиката ми, която е уникална.

– В момента има ли мъж до вас?

Искрен отговор:
– Имаше един, ама той се оказа женен. Пет месеца ме лъга, а после изчезна и сега не си вдига телефона. Аз, за да му отмъстя, се наебах с всичките му приятели. Ма на него не му пука. Къв човек е това?
Правилен отговор:
– И има, и няма. Сложно е. Преживях една дълга връзка, от която излязох много наранена. Явно това не е бил подходящият човек. Но сега съм по-мъдра и по-силна. Животът ни предлага уникални преживявания и не бива да се страхуваме от тях.

– Вие сте пример за подражание на много млади момичета. Какво бихте им казали?

Искрен отговор:
– Начи много ме дразнят тия малките курвета. На по 17-18 години са, а се ебат като разпрани. И мъжете, понеже са тъпаци, налитат на тях, а не на опитни жени като мен, които знаят какво да им дадат. Ма и те ще станат на 25 и тогава ше ги питам!
Правилен отговор:
– Да вярват в себе си. Всяка жена притежава уникална красота, трябва само да я открие. Уникално е!

Интервю с начинаещ футболист

Да приемем, че сте “обещаващ” футболист. Тоест постоянно давате някакви обещания и не ги спазвате. Играете в някакъв загубен отбор и сте вкарали случаен гол на “Славия”. Мечтаете за бурни нощи по чалготеките и скъпи коли, но засега нямате пари. Ето как да се държите на първото си интервю. Отпуснете се, а когато нямате какво да кажете, казвайте „пак казвам“.

– Г-н Футболист, направихте няколко запомнящи се мача с клубната фланелка, но отборът ви постоянно губи. Защо се получава така?

Искрен отговор:
– Еми щото тия тулупи от отбора ми изобщо не ми подават. Аз търча като изоглавен, разбираш ли, а тия се ебават с мен.
Правилен отговор:
– Така е във футбола – едни печелят, други губят. Пак казвам, важното е, че атмосферата в отбора е добра и успехите няма да закъснеят.

– В мача с “Беласица” бяхте на крачка от победата, но случайно загубихте с 1: 5. Какво не ви достигна?

Искрен отговор:
– Предната вечер с момчетата така се бяхме понапили, щото вратарят имаше рожден ден и до сутринта играхме кючеци на новия албум на Преслава. После се поздравявахме по радио “Веселина”. Много як купон стана.
Правилен отговор:
– Нямахме малшанс. Футболът затова е велика игра – мач с мач не си приличат. Пак казвам – не е достатъчно да играеш добре. Трябва ти и известна доза спортен шанс.

– В последните пет мача имате три жълти и два червени картона. На какво се дължи грубата ви игра?

Искрен отговор:
– Тоя па – груба игра! Ти изобщо разбираш ли нещо от футбол, бе алоооу? Начи най мразим някой отворко да ми се отваря и да ми обяснява ква била играта ми. Истината е, че съдиите са педераси и нарочно ме цакат с картони. Така ще е, докато Боби Михайлов е шеф на футболния съюз.
Правилен отговор:
– Пак казвам – не коментирам съдийството. Ние си играем нашта си игра, другите не ни интересуват.

– В повечето мачове седите на резервната скамейка. Каква е причината треньорът да не ви гласува доверие?

Искрен отговор:
– Причината е, че треньорът е пълен нещастник. И аз понеже аз съм такъв човек – не му мълчим, казвам си му квото мислим и той затва ме мрази. А другите в отбора са мишоци и постоянно му се мазнят: тренер тва, тренер-онова. И той ги пуска. Ма да ги пуска бе, ебал съм му и скапания отбор.
Правилен отговор:
– Пак казвам – треньорът преценява най-добре кой е най-подготвен за конкретната среща. Преценил е – не ме е пуснал. Това е.

– Да поговорим и за личния ви живот. Има ли жена до вас?

Искрен отговор:
– Епа има, аз да не съм некъв педал, ебаси. Миналата събота фанах една курва от Езиковата и я сцепих от ебане. После три дена не можа да си седне на задника.
Правилен отговор:
– Нормално е около футболистите да има красиви жени. Но пак казвам – за мен футболът е всичко, нямам време за такива неща.

автор: Иво Сиромахов