Как да излекувам хемороидите си без операция

48
Добави коментар
stoineff
stoineff

Как да  се излекувате хемороидите си без операции. Кръв в изпражненията – първоначалната реакция е ужас. След като посетите лекар за да се убедите, че не е рак на дебелото черво(съветвам ви да го направите веднага) и се установи, че имате хемороиди (в над 90 % от случаите), как да действате:

Рецептата действа безотказно, но е нужно повече постоянство и лек хранителен режим.

–>

–>

Основното лечебно средство са витамините А и Е, които се продават във всяка аптека. Витамините се пият в продължение на два месеца, като след това приема на витамин Е трябва да продължи профилактично.

Вземете витамин Е от 400 мг. – ще са ви нужни 60 таблетки за двата месеца. Взема се по една таблетка дневно. Витамин А търсете от 10 000 единици – от него приемайте всяка сутрин по две таблетки.

До тук с таблетките. За храненето: избягвайте пикантни храни – особено люто и кисело. За жалост трябва да ограничите и употребата на алкохол до минимум – най – добре е да не пиете въобще. Сменете белия хляб с пълнозърнест. Старайте се на всяко хранене да приемате достатъчно фибри – салати пълнозърнести храни, плодове. Заменете соковете и безалкохолните с плодове. Пийте много вода.
Задължително е и добра хигиена след изхождане по голяма нужда. Можете да усилите ефекта с билки – промивки със смрадлика, лайка, змийска хурка. Това ще го опиша в друга тема.
Задължително е и повече движение.