Самоучител По Испански

3
Добави коментар

Ако ви е нужен самоучител по испански Вие сте на правилното място!

„Най-после! Лесен начин да научиш испански. И е нужно да научиш само 138 думи.“

Чрез този прост метод, всеки може да се научи да говори Испански БЪРЗО и ЛЕСНО, дори ако сте се провалили на другите курсове!

Важно!

Това Помагало е специално разработено да се ползва от БЪЛГАРИ и всичко в него е преведено и обяснено на Български Език! То е също така много подходящо за НАПЪЛНО Начинаещи ! Всичко в него е обяснено Просто,Лесно и Ясно !

Искате ли да се научите на испански, така че да минете за местен дори пред испанците? Искате ли думите да излизат от устата Ви свободно, вместо да запичате като надраскана грамофонна плоча, опитвайки се да се сетите какво трябва да кажете?

Достатъчно!”Традиционният” метод за учене на испански език  не работи при повечето хора, особено, ако отдавна сте завършили училището или университета.

Дори, ако и преди сте се опитвали да научите испански, но не се е получавало, сега можете да успеете много бързо и лесно.

А ето и най-хубавото: нужно е да научите само 138 думи – за това ще говорим после. Методът действа дори:

⇒Ако никога не сте казвали и дума на испански

⇒След безкрайни курсове по испански и месеци, дори години учене , все още не можете да скалъпите едно смислено изречение

⇒Трябва да научите езика бързо

⇒Сте над 40 години и ученето не Ви се отдава както едно време

⇒Не искате да прекарате безброй часове, притеснявайки се за граматиката и структурата на изречения

⇒В миналото испанският се е оказал труден за Вас

⇒Нямате много време, което да отделите за уроци по испански

Сега ще можете да говорите испански само с помощта на 138 думи!

Единственото, което ви е необходимо е нашият самоучител по испански.

Направо е невероятно. Толкова много хора, които са искали да научат испански, в крайна сметка не са успели да научат нищо. Аз обаче използвах моето познание по чуждите езици, за да разработя проста формула, която гарантира успех.Моя начин е някак опростен и наподобява испански разговорник, но в крайна сметка не е важен начина, а това накрая да си служите с езика.

Нужно е единствено да научите 138 думи и как да ги използвате по най-ефективния начин, така че дори родните испанци да се изумят от това колко лесно се изразявате на техния език.

Когато изпитате силата на този метод за учене на испански, можете да сте сигурни, че вече не е невъзможно да говорите на езика.

Когато знаете тайната на успеха, вече е лесна работа да използвате хиляди изрази на испански само от списъка с 138 думи.

Тайната на този самоучител по испански се крие в лесен метод на комбиниране на испански думи. Метод, който е много праволинеен и прост. Всъщност, дори с много малко усилия ще можете да научите всичко за изумителните 25 дни.

Няма значение, на колко години сте или какъв опит имате дотук, сега комуникацията на испански е възможност за абсолютно всеки!

*Ще научите испански език, който ще впечатли дори родните испанци. Дори ако сте блокирали и досега не сте успявали да го научите

*Ще избегнете капаните, които отказват повечето хора и им пречат да научат езика

*Няма да купувате поредният учебник по испански, след който няма значителен напредък

*Ще се чувствате свободни по време на разговор на испански, и то за по-малко от месец. Това е много по-кратко време, отколкото другите курсове

*Ще се научите как да говорите с местните, ако живеете в испаноговяраща страна или латино общност в САЩ

*Ще можете да говорите свободно с испаноговорящите си колеги и съседи

*Ще имате възможност да пътувате до екзотичната Латинска Америка, Карибите и Испания, за да се докоснете наистина до местната култура

*Ще можете да научите децата или внуците си да говорят испански

Научете стотина думи и обогатете пътешествията си с нашия самоучител по испански

Защо този курс е толкова по-различен от останалите?

Повечето курсове по испански Ви учат на граматика на части. Днес учите наречия и определения, утре подчинителни, а в други ден – прогресивни. Така е много вероятно да се объркате.

Никога не се научавате да съчинявате изречения, а ако все пак можете да говорите до някаква степен, то е доста неестествено и дори неправилно.

Не само, че това е доста остарял метод за преподаване на учениците, но е ужасно и за учителите. Ще се изумите колко много учители мразят тези граматически методи. Въпреки това обаче, те са принудени да ги преподават, защото са част от учебната програма.

Може ли да бъде по-лошо? Тези граматични методи почти никога не действат.

 

Ако действаха, тогава много повече хора днес щяха да говорят испански като първи или втори чужд език. Истината обаче е, че много малко хора успяват да научат нещо в класната стая и след това да използват испанския за комуникация.Дори не рядко се оказва, че с  помощта на българо испански разговорник ще комуникирате по-лесно, както и с този самоучител по испански, отколкото с традиционните уроци!

Много вероятно е, ако вече сте се опитали да научите испански, но не сте успели, това да не е по ваша вина. Вината е в неефективните методи, на които Ви учат.

Проучванията показват, че тези граматически методи на преподаване се провалят при 95% от случаите. Забележете, че не казвам 95% се провалят в опита си да научат испански.

Не сте се провалили Вие, а методът.

„Причината още да не можете да говорите на испански език няма нищо общо с научаването на подчинителните, глаголите или каквато и да е друга граматическа част. Нищо от това няма да повлияе на способността Ви да комуникирате.”

 

Ако сте начинаещи, ученето на още граматика може дори да влоши комуникацията Ви. С толкова много изучаване на граматическите правила, когато започнете да говорите, Вие сте неуверени и се колебаете. Умът Ви се фокусира върху правилата, а не върху разговора.

За щастие има и по-лесен начин.

Направо забележително е колко добре ще можете да се изразявате !

Нашата система Ви осигурява всичко, от което имате нужда, за да усъвършенствате основите на вашия испански. Ще научите тайните на свободния разговор и изразяване, както ще научите и да комбинирате испанските думи в изречения.

Това е САМО ЧАСТ от нещата, които ще научите с ефективния самоучител по испански език:

• Върху какво да се фокусирате, за да започнете да учите испански още от първия ден, ако искате да говорите на испански в истинския свят

• Защо повечето хора, които се фокусират върху всички правила на граматиката обикновено се провалят и не могат да говорят испански добре

• Техника на запомняне, която се оказа ключът към успеха за мен

• Как да учите думи на испански език 4 и дори 5 пъти по-бързо отпреди, с много малко усилия

• Как всеки път да правите много добро първо впечатление на испански

• Прости грешки, които правят хората и пораждат напрежение, когато се опитват да говорят с родните испанци – защо се случва и как да го избегнете

• Защо да бъдете смели е почти винаги много по-важно от това да сте перфектни. Възползвайте се максимално от научения испански

• Прости методи за съчиняване на изречения. С тях ще можете да умножите способността си за комуникация

• Как да се отървете от лошите навици с лесни за разбиране насоки. Започнете от правилната основа и испанският ще Ви стане като роден език

• Как да подобрите значително испанския си. Повечето курсове по испански покриват прекалено много теми. Това Ви претоварва и накрая не научавате нищо от тях. Вместо това ще научите най-важните части от испанския и ще можете да комуникирате много по-лесно, бързо и безпроблемно.

Този самоучител буквално ви хваща за ръката и ви разкрива стъпка по стъпка Какво и Как да правите!

Изпратете СМС с текст spain на номер 1092 (2,40 лв с ДДС за всички български оператори)Въведете КОДА от върнатия SMS в полето ДОЛУ и натиснете бутона. (SMS-валиден и за Трите Мобилни Оператора!)

 

 

След като въведете кода и натиснете бутона автоматично ще изтеглите Самоучителя + БОНУСИТЕ в  [PDF формат (документ)] на Вашия компютър !

 

САМО ДНЕС при изтегляне на това Помагало ще получите към него и 4 Супер БОНУСА напълно БЕЗПЛАТНО !!!

 

 

 

БОНУС 1  (Безплатен Подарък!)

Книга-Наръчник, съдързаща всички техники и трикове, използвани за бързото и лесно Запаметяване и Учене !

 

 

 

 

 

 

 

 

БОНУС 2 (Безплатен Подарък!)

Пълен и Цялостен Българо-Испански и Испано-Български ДВУПОСОЧЕН Речник !

В този речник ще можете да намерите значението на всяка дума, която ви интересува бързо и лесно!

 

 

 

 

 

БОНУС 3 (Безплатен Подарък!)

Всичко НАЙ-ОСНОВНО, което ви е необходимо да знаете по Испански Език ! Това са най-често срещаните ситуации, думи и диалози !

 

 

 

 

 

 

 

БОНУС 4 (Безплатен Подарък!)

Специален Самоучител по Испанско произношение ! Испанското произношение е едно от най-лесните за овладяване когато се използват правилните техники и методи, а именно всички те са включени в това помагало !

 

 

 

 

 

Само Бонусите са на обща стойност МНОГО по-голяма от 2.40 лв с ДДС ! А за тази цена вие получавате и професионален Самоучител по испански език от 160 страници със подробни обяснения и преводи на Български !

Друго подобно Помагало БЕЗ тези Бонуси би ви струвало минимум 30 лв, а едва ли ще е със същото качество и обем !

Не губете повече време ! Сега е моментът да научите Испански Език!