Конспирации, загадки и други закачки

11
Добави коментар
lubopav
lubopav

Всеки, който поне малко ме познава, знае добре, че задълбочените, протяжни и „сензационни” анализи на тема илюминати, конспирации, масони и прочее дъвки, предизвикват в мен неприятното усещане като на вкиснало мляко.

Защо тогава започвам тази тема? Редовите поддръжници на конспирациите могат да се откажат на мига, тук няма да има сензационни разкрития в обичайния стил. Наскоро една прекрасна дама озадачено ме попита „Ама ти съвсем ли отричаш ролята на илюминати в реалността ни?” И този въпрос, както и нарастващия глад и нужда на хората за знания ме подтикнаха да споделя и моята гледна точка. Защото гладните за информация знания хора си я доставят хаотично, без ограничения, без спирачки – от тук , от там, събират късчета и с тях съшиват своята представа за нещата и градят своята реалност. А това може да бъде доста опасно занимание, когато е така хаотично, също както хаотичното и безразборно посещаване на всякакви курсове, семинари, лечители, баячки, гледачки, ходжи, магове и магьосници. Но за тази тема – друг път.

Нужно ли е факта, че някъде в нечия реалност съществува вкиснало мляко да се отразява и да има роля в моята реалност? Много хубаво го каза това момиче, толкова хубаво и мъдро, че сама не осъзна отговорът, който се съдържаше във въпроса й. РОЛЯ. Ролята е нещо, което един човек приема да изпълни в живота на друг човек, само поради необходимостта на другия човек да има в живота си герой с такава роля. Ако трябва се върнете и го прочетете пак

Да си представим, че в офиса в който работим имаме една колежка. До вчера тя се е държала много прилично, даже приятелски. В един момент обаче ви се струва, че тя нещо страни от вас. Даже ви гледа накриво, намръщено, избягва ви, в редките моменти в които си говорите, тя отговаря сухо, стегнато и с половин уста. След някой и друг ден сякаш и колежките от другата стая, в която тази особа често се отбива започват да ви гледат надменно и да има някакво напрежение между вас. И започвате да се чудите „Ама какво става, защо така. Тази колежка нещо злослови зад гърба ми, клевети ме и прави интриги.” Започвате да се притеснявате, прибирате се вечер вкъщи и огорчено разказвате на половинката си какво се случва. Колежката се превръща във враг No. 1 – много опасна особа, от която трябва да се пазите, същински дявол. Не щеш ли обаче в един прекрасен ден шефът ви извиква в кабинета – колежката и вас. Оказва се, че от седмици се извършва много сериозно престуктуриране в компанията, и в управленските решения тя е изиграла ключова роля. Предлагат ви повишение, по-добро възнаграждение и всичко това, за което отдавна мечтаете. Е, ролята на колежката не се ли смени току-що? Тя се оказа най-добрият приятел, сътрудник, същински ангел.

Кой раздава ролите? Ролята на човека Х във вашия живот е такава, каквато вие сте му задал. Ако не ви допада ролята – просто я сменете. Ролята, не героя. Героят изпълнява в този момент още неизброим брой роли, всяка според личното споразумение със всеки от хората в живота му.

И така. Вкиснатото мляко със сигурност съществува на някакво ниво, но то няма никаква роля в моята реалност. Или поне не такава, каквато му приписват масата хора. При мен просто съществува отзад в декорите.

Много се спекулира в публикациите на тема масони, илюминати и други конспиративни гадинки със силно енергийните числа – дати, постановки, космически портали, земни събития, съвкупност от случки, хора, числа, символи. Така умело се извърта информацията, че незапознатият да остане с впечатлението, че всички повтарящи се числа, всички енергийни портали, подреждане на планети, масови събития са специално измислени, за да служат за тъмните цели на съответните среди. А то не е така! Ама изобщо не е така! Хубаво е да се знаят разбира се някои основни принципи, свързани с нумерология, свещени числа, символи, знаци и прочее. Неоспорим факт е, че те съдържат в себе си могъщ енергиен потенциал. И от този потенциал биха могли да се възползват както Светлата, така и Тъмната страна. Защото нали се сещате – само факта, че например сградите х,y,z са подредени по определен начин, броят на асансьорите, етажите, скоростта на вятъра, подредбата на числата на деня и месеца не са достатъчни за да се вземе енергията, създала се около разрушаването на двете кули в САЩ и да се използва за тъмните цели на определени същества. Това е само рамката. А някой трябва да даде живот на тази рамка! Къде обаче е ключето, как работи разпределението на тази заложена енергия?

Сигурна съм, че всеки от вас, който поне малко се е интересувал от квантова физика, квантова механика (ако не – препоръчвам „Холографска вселена” на М. Талбот като начало) е наясно с няколко основни принципа: 1. Всичко във видимата и невидимата Вселена е енергия (планети, звезди, слънца, галактики, случки, хора, събития, предмети, чувства, мисли, убеждения и т.н. до безкрайност). 2. Енергията постоянно се движи и мени. Понякога енергията се държи като вълна, понякога – като частица. И вълните и частиците са в постоянно движение – ту се появяват, ту изчезват. 3. Начинът по който се държи енергията зависи единствено от присъствието, или отсъствието на наблюдател.

За да премахна всяка евентуална останала сянка на съмнение, ще го сдъвча още повече – Всичко около нас – хора, събития, случки, планети и т.н. съществуват само защото и АКО има наблюдател. Това е казано, доказано и предъвквано от години от най-напредналата, най-новаторската, най-дръзката и откриваща наука – квантовата физика. С други думи, скъпо цвете на сътворението – ако те нямаше теб в ролята на наблюдател, цялото това великолепие от цветя, зелени поляни, треви, гори, планини, реки, океани, звезди и слънца нямаше да го има в този вид.

А защо? Защото цялото Сътворение е изградено от различни структури, динамични енергийни матрици. И за да се задвижат, за да функционират, за да се изпълнят със живот, на тези матрици им трябва ЕНЕРГИЯ. Иначе просто се разтварят в нищото, откъдето са дошли, за да отсъпят място на друга матрица, произлязла от нищото, която евентуално да бъде напълнена с енергия, за да просъществува.

Кое е много типично за сайтовете, отдадени на конспирации? Всяка тема в тях е толкова дълга, безумно дълга, обсебващо дълга, анализираща, сравняваща, изтъкваща, сочеща с пръст, цитираща автори, други анализи, клипчета, филмчета, музикални откъси… та чак да ти се завие свят. И ако се хванеш на въдичката да четеш, да вникваш – направо се зомбираш. От ред на ред, от клипче на клипче, картинка след картинка. И даже си казваш „Ами да, виж само как всичко си пасва, верно казват хората.. тц-тц-тц.. егати ужаса! И това се развива под носа ни, и ние нямаме никаква сила да го променим!”.

Енергията следва вниманието (за да пресъздава и материализира). Една от поредните отчайващо дълги и обсебващи теми в конкретен отдаден на конспирациите сайт за предстоящата Олимпиада (очаквайте съвсем скоро важна информация за нея, от съвсем градивен и практичен характер) започва със следните думи: “Темата стана толкова популярна в конспиративните среди, че се случи невъзможното – появиха се преводи дори в българския интернет, а това вече е показател колко популярно е станало дадено „нещо”.

Ура за популярността!

Съвсем наскоро се допитах до моя близка приятелка, която е прекрасен, чист канал и получава информация от светли същности, наричащи се „Групата”. Неведнъж сме получавали много конкретни указания по конкретни питания. И този път повода за питането ми беше една забавна дама, която стремейки се към обществено внимание ми заяви, че щяла да се възнася този август и преди да се възнесе трябва да ми остави много важно послание, което да разпространя. Та рекох все пак да попитам за въпросната дата през август дали ще се случва нещо значимо и забележително. Няма да споделям подробности за отговора – то, че ще се случи, ще се случи, още повече, че вече всеки ден нещо се случва и всеки път то е значимо и забележително. Но важното нещо в отговора бе, че „Всяка дата, всеки момент, всяко събитие, към което насочите вниманието и очакванията си, вече се зарежда с енергия и дори да не е било „предвидено” нещо да се случва, със силата на вашето внимание то вече се случва”.

Представете си сега каква енергия се генерира още със самото създаване на всеки конспиративен материал. Авторът го мисли, сяда да пише, структурира, подрежда, привежда примери, търси картинки, рови се в още сума ти странични източници за доказателства, преравя сайтовете за видео споделяне, за да намери правилните музикални клипове, откъси от филми и всякакви други материали. Следва вниманието на всеки следващ читател, който с отворена уста снове между редовете, гледа картинки, анализи, умозаключения, филмчета и „уааау, какви велики открития има тук! И звучат съвсем логично!” (Чудесна храна за егото всъщност – разумът е удовлетворен, ликуващ, празнуващ – тайната е разобличена, ура, велик ум съм!)

Наливаме енергия, после още енергия. Ако се почувствате уплашени – още енергия, ако се ликувате, че сте “пипнали” гадовете и сте ги разобличили – още енергия, ако премисляте изложението цяла вечер, а утре разказвате за него на приятелите си – още енергия. Нагнетяване, нагнетяване и събиране на енергия. Не е ли прекрасно… Въпросът е към какво и към кого ли отива тази енергия?

Чудно ми е тези дърти магьосници, ловки ловци на души, умели манипулатори… дали пък не не са оставили така съвсем “случайно” и по детски невинно една нишка да се разплете от стегнатото кълбо на злото – само за да пусне въдичка в пространството. Да даде пиршество на егото за някой гениален изследовател-анализатор, който да се посвети на разплитането на тайните на тайните мрачни общества? Не ви ли е хрумвала такава хипотеза? Защото все пак тези същества наистина са изключително ловки, боравят с тонове древна потайна информация и много добре знаят как да направят или да не направят нещо. Та как ли ей така, случйно ще се изпусне толкова много информация, та цели групи и общности да се занимават с ровичкане из илюминатските потайности. Сериозен егрегор май се е заформил. И той послушно и последователно храни съответните цели.

Хубаво е тук да направя едно разграничение. Не ви казвам да страните изцяло от подобна информация, да си затваряте очите и да си казвате мижейки “Не, това не съществува”. Хубаво е човек да има някаква информираност, дотолкова доколкото да умее да различи умелите методи и инстументи за манипулиране и хващане на съзнанието. Такива се използват масово с средставата за (дез)информация, телевизии, концерти, филми, всякакви масово организирани прояви. Но нека познавайки едната страна на медала да имаме идея какво да правим, или да не правим, за да не попадаме отново и отново в поредния опит за манипулация. Нека познавайки и това, да работим още по-усилено за повдигането на вибрациите ни, да се изпълваме със светлина- в редовни медитации (ако не знаете как, нямате опит – ето едно чудесно помагало) и всякакви енергийни практики (особено квантова синхронизация, чрез която се отделяме от крайностите и намираме себе си в центъра), да се интересуваме от онези дати и събития, отличаващи се със силна енергетика и да работим съзнателно със светлината – да работим съзнателно с енергийния поток и да го отклоняваме и насочваме в посока, която е за добри цели.Защото когато вибрирате с нивото на чистото осъзнаване, когато сте изпълнени с чиста светлина, всичките тези конспиративни бози, скъпи приятели, просто не могат да ви докоснат. Те “онези” ще продължават да правят опити, само че са пропуснали да забележат, че нивото на колективното съзнание вече е достигнало нови висоти. Правят се отчаяни опити отново да се въдвори световен ред и господство, но.. просто ще се стопят в светлината. 

Иначе всяко следващо задълбаване в поредната конспиративна сензация според мен е вид енергийно привързване и робство.. точно на онези сили, които егото ни ликува, че е разобличило.

Наистина е време да спрем да се люшкаме в крайности, а опознавайки всички тях, всички полярност безпристрастно, да намираме покоя и Истината в центъра си.

Това, както и преди съм казвала е моята, чисто субективна лична гледна точка. Може просто да чеша пръстите си.. а може и да съм права. Прекарвайте всяка информация през сърцата си и там почувствйте – кое резонира, или не резонира с вас. Търсете своята Истина в Сърцето.

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: илюминати, Кабала, квантова синхронизация, конспирации, масони, масонски ложи, нов световен ред, път към светлината, работа със светлина, ролите в живота, сайтове за конспирации, светлинна медитация, светлите сили, свещени дати и символи, тайни общества, тайните зад конспирациите, теория на конспирацията, тъмните сили, Холографската вселена