Смъртта на Румяна била предречена

1
Добави коментар

Суматоха
  Шоу

Смъртта на Румяна била предречена

PlovdivWeek на 25/07/2012, 12:45

Снимка: p2pbg.com

Семейството на певицата каза, че редовно се грижи за гроба на изпълнителката

Приятелка с гадателски способности предрекла смъртта на певицата Румяна. Казали й, че ще умре на 42 годишна възраст. Това сподели сестра й Янка в предаването “На кафе” по Нова телевизия.Тя си спомни със сълзи на очи как в един горещ юнски ден получава най-ужасното телефонно обаждане. Мъжки глас и съобщава, че сестра й е починала в катастрофа.

Марияна, дъщерята на Румяна, е поела по нейния път. Тя пее по заведения, а зад гърба й е музикална компания “Пайнер”. Завършила е музикалното училище в Котел, Доказала се е сама. Обожава та изпълнява песента на майка си “Камбаните звънят”.

Марияна не помни нито денят на катастрофата, нито седмица след това. Тя и брат й Илиян спели на задната седалка в колата. Били са с черепно-мозъчни травми. Стояли са в болницата няколко месеца.

Научих за смъртта на мама от вестника. Татко ме беше излъгал, че не става въпрос за нея, а за манекенка със същото име, споделя момичето.

Семейството на певицата каза, че редовно се грижи за гроба на изпълнителката, въпреки слуховете, че вечният й дом е занемарен. Грижат се не само за гроба на Румяна, но и за дъшерята на Янка. Тя била болна от анорексия и починала няколко месеца след абитуриентския си бал, пише БЛИЦ.

Тагове:
шоу
румяна
на кафе