трик с лака за нокти

2
Добави коментар
rusenez
rusenez

Един трик с лака за нокти Когато посетим маникюристката, за да ни оформи и лакира ноктите, цялата процедура ни изглежда толкова лесна и проста. Но когато се опитаме да нанесем лак сами на ноктите виждаме, че това съвсем не е толкова проста задача колкото сме си представяли особено когато се наложи да нанесем лак на пръстите на дясната ръка.

Обикновено освен на кокетната пластика лак има и по кожата около нокътя, което е далеч от разбирането за перфектен маникюр. Нека да споделим с вас един безотказен трик как да се лакирате перфектно без значение дали ще лакирате пръстите на ръцете или краката.

Този трик, който ще ви предложим е особено ценен за жените, които правят сами педикюра си в домашни условия. Както може би сами сте усетили направата на перфектен педикюр е трудно. От една страна кокетната пластинка на краката е много по-малка от тези на ръцете и се намира по-далеч от очното зрение, което прави направата на педикюр трудна задача за всяка жена.

Преди да започнете да оформяте маникюра или педикюра си е нужно да се запасите освен обичайните тетива за маникюр и педикюр, още и с клечки за уши и мазен лосион за тяло може и мазен крем за ръце или етерично масло избора е напълно ваш.

Самия трик за лакиране се състои в това: Преди да започнете да нанасяте лака върху ноктите, поставете малко количество от избрания крем или етерично масло върху клечките за уши и намажете кожичките и кутикулите около ноктите. Тука е добре да внимавате да не поставите от крема или маслото върху ноктите.

След като сте свършили с горната процедура е време да започнете лакирането на ноктите. Вече може да не се притеснявате колко ще изцапате, защото мазните продукти не позволяват на лака за нокти да изсъхне, ако това се случи отново не се притеснявайте крема го прави изключително лесен за почистване. Нужно е само да напоите клечката за уши са малко количество лакочистител и ще забележите колко лесно и бързо лака за нокти, който е извън маникюра изчезва.

Успешно лакиране

 

трик с лака за нокти