Вземете готов шаблон за печат от Facebook

3
Добави коментар

Facebook пусна за своите потребители възможност да ползват готови шаблони за печат на търговската марка Facebook.

Една страхотна възможност да се възползвате от търговската марка Facebook и известнитe символи Like, за да рекламирате и своята Facebook страница.

Шаблоните са така направени, че да могат да се разпечатат на принтер с оригиналните цветове на Facebook. Има възможност и за малки редакции, основно възможността да добавите адреса на своята Facebook страница.

След разпечатване на шаблоните те могат да бъдат ползвани като банери и флаери, които да използвате като нагледен материал, който да залепите или да разпространите. Една страхотна възможност за лесна реклама на вашето присъствие във Facebook.

Ето и откъде можете да изтеглите оригиналните шаблони на Facebook:

можете да изтеглите файла от тук -> Facebook шаблон

Само не забравяйте – преди да ги разпечатате добавете линк към вашата Facebook страница или профил, както сме го направили и ние с Facebook.com/socialevo

Ето и различните възможности, които са включени в документа:

 

Ще ви бъдат ли полезни тези страхотни шаблони от Facebook? Как мислите да ги използвате?

Снимка: Facebook

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile