Комиците тръгват на турне

42
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Националното турне на Комиците започва на 11-ти август и ще бъде посветено на 100-годишнината от Балканската война.

Зрителите ще видят 12 концерта в 9 града! Любимите актьори ще се срещнат с публиката първо в Сандански (11 август), в Пловдив (12 и 13 август), за първи път в Хасково (14 август), Стара Загора (15-ти август), Бургас (17 и 18 август), Варна (20 и 21 август), Каварна (23 август), Русе (24 август) и Горна Оряховица (25 август). В турнето ще се включат още певицата с ангелски глас – Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс Скилър и Печенката.

Специален гост на турнето ще е водещият на предаването Нека говорят по бтв и автор на рубриката „Операция „Слава“ – Росен Петров.

Комиците подготвят един невероятен проект, който освен смях, музика и добро настроение, ще поднесе на зрителите и вълнението да си спомним и почетем героите от миналото и да се забавляваме с героите от настоящето.

Мотото на турнето е Кръвта вода не става. Защото българската кръв вода не става, тази кръв е съвест и история, „мощта на тази кръв е истината“! 

Билетите за Националното турне на „Комиците“ 2012 ще се продават от началото на следващата седмица във всеки град от турнето.  

Традиционно концертите се провеждат в Летните театри, а организаторите препоръчват да закупите билетите си още в първите дни, защото свършват бързо!!!

Очаква ви незабравимо лято – комично и патриотично с Комиците, Росен Петров, Деси Добрева, Скилър и Печенката!