Ремонт на покриви-„Експрес – 15 години гаранция“ Хидроизолация София

4
Добави коментар

Ремонт на покриви Експрес приемливи цени СЕЗОННА ПРОМОЦИЯ!!!

Ремонт на покриви-Експрес
30 % отстъпка-Бързо, Качествено, Евтино,
15 години гаранция Ето какво извършва нашата фирма; Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди,
Ремонт на покриви хидроизолация, Конструкции на покриви,
Ремонтни дейности тенекеджийски услуги,

Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди,

В нашата родина това e най-разпространения вид покриви, доказал се с дълголетие и здравина през времето.

На строителния пазар в момента се предлага огромно разнообразие от видове и разцветки, като едни от най-добрите марки са “Bramac” и “Tondach” , те предлагат цели покривни системи за, които дават гаранция от 30г. но цената при тях е осезаемо по-висока, добър вариант са и старите Български и Гръцки керемиди, които са най-използвани у нас.

Как е изграден един покрив с керемиди?

Върху вече изградената покривна конструкция от греди се наковава дъсчена ламперия с дебелина 25мм. ,като гредите и ламперията трябва да бъдат от добре изсъхнал материал по, който не трябва да има кора, а при гредите не трябва да има и чворове.

Следващия етап е същинската защита на покрива:

Мушама за подкеремиди, усилен воалит или някаква дифузйонна мембрана, която е по-добрия вариант (позволява на покрива да диша, но не пропуска вода).
Следва наковаване на летви – двойна или единична скара(препоръчително е да е двойна)
Нареждат се керемидите, като реденето се започва от стрехите към билото
За финал се измазват капаците, но те могат да бъдат монтирани и посредством сух монтаж

При какъвто и да било ремонт на покриви е нужно да се обърне голямо внимание на ламаринените детайли на покрива (улами, обшивки, надулучни поли и др.), защото най-често те са причина за течовете, друга причина е пропукани (в следствие на градушка, замръзване, големи температурни амплитуди и др.) керемиди.

В какво се състой ремонта на този тип покриви?

За да се започне един ремонт първо трябва да се установи причината за теча, след което да се прецени от какъв точно ремонт се нуждае покрива, да се определи бюджет , за да може да се изберат възможно най-качествените материали за ремонта, защото колко по-качествени материали използваме, толкова по-дълъг ще бъде живота на покрива.

При керемидените покриви, както и при всички останали видове, ремонта се състой в това да се подменят старите и дефектни елементи от устройството на покрива, както следва:

Демонтаж, почистване и сортиране на здравите керемиди
Демонтаж на старите летви
Демонтаж на мушамата
Измитане на покрива
Полагане на нова мушама
Наковаване на скара
Нареждане на сортираните и почистени керемиди
Нареждане и измазване на капаците или използване на сух монтаж
Хидроизолация

Добре е да знаете, че поставянето на хидроизолацията или ремонтът на покрива е неизменна и много важна част от новото строителство, защото нейната основна функция е предпазване и предотвратяване вредното въздействие на водата върху сградите и съоръженията. Ето защо можем да твърдим, че качествено полагане на хидроизолация Ви дава безопасна и механична устойчивост на строежа, което от своя страна е и гаранция за по – дълготраен морален и физически живот на Вашия дом, сграда, магазин и т.н. Ние можем да Ви предложим ниски цени за хидроизолация-хидроизолиране.Нашата фирма работи в сферата на строителството, в това число и полагането на хидроизолации на покриви от дълги години и сме натрупали доста практически опит в занаята.
Изграждане на нов покрив
Желаете да изградим нов покрив за вас? Трябва да се вземат много фактори в предвид. Длъжни сме да се съобразим както с вашите желания, така и с климатичните особеностти на терена, където е вашия дом.
Нужно е да се уточнят елементарни, но много важни параметри като основния е точно какъв тип покрив желаете.
Дали трябва да демонтираме стария покрив преди това или ще изграждаме напълно нова покривна конструкция на нов строителен обект.
Нашата фирма е с богат опит в изграждането на различни видове покриви. Винаги е по-добре да ни извикате на оглед и специалистите ни да преценят на място колко ще струва и за колко време може да бъде изграден вашият нов покрив.
Не се притеснявайте да ни се обадите и за консултация. Много добре знаем, че не е нужно вие да бъдете специалисти в изграждането на покриви – това е нашата работа и ние с готовност ще откликнем професионално на всички ваши въпроси.

Борислав се занимава с ремонт на покриви вече повече от 20 години.Дейността на фирмата се разшири и вече извършва в цялата страна. Извършваме:
Ремонт на покриви София, Ремонт на покриви пловдив, Обяви ремонт на покриви, Перник, Плевен, Пазарджик, Асеновград, Стара Загора, Костинброд, Ябланица, Кюстендил, Карлово, Дупница, Димитровград, Самоков, Благоевград, Варна, Враца, Бургас, Банкя, Ботевград, Елин Пелин, Сливница, Велико Търново, Разград, Радомир, Раковски, Бобов дол, Хасково, Монтана, Шумен, Казанлък, Костенец, Гоце Делчев, Севлиево, Габрово, Нова Загора, Своге, Сандански, Велинград, Белово, Харманли, Чирпан, Правец, Септември, Смолян, Търговище, Калофер, Сливен, Бояна, щъркелово гнездо, Боровец, Божурище, Симеоново, Драгалевци, Бистрица, Панчарево, Горна Оряховица, Горни лозен, Лозен, Горна баня, годеч, Княжево…и други.
ОБАДИСЕ СЕГА
0899 46 52 19 | 0887 73 33 27 БОРИСЛАВ КОЦЕВ