Ерекция с ВИТА ГРА : Хранителни добавки и биопродукти

1
Добави коментар
Iskreto_27
Iskreto_27

Ако желаеш да удължиш времетраенето на половия акт ето ти няколко съвета: Най-известния метод, за увеличаване времетраенето на половия акт е така наречената техника за пренасочване на вниманието. А именно. Мислете за всичко различно от секса. Звучи противоречиво, но много често върши отлична работа. Мислете си за съботния мач, за разходка в парка или нещо друго без то да е свързано с вашите сексуални фантазии. Тази техника забавя мъжкия оргазъм, но също така може и да намали неговата интензивност. При някои мъже техниката може да доведе до проблеми с ерекцията с течение на времето.

Ето и едно предложение за профилактика при мъже срещащи трудности с получаването и поддържането на нормална ерекция:

Специалистите съветват да използвате по-дебели презервативи. Това би могло да намали чувствителността в областта на пениса и да увеличи продължителността на половия акт. Презервативите предпазват от болести предавани по-полов път.

Друг начин да удължим половия акт е като да намалим чувствителността на главичката на пениса. Това може да стане като използваме различни кремове или спрейове за тази цел. Предназначението им е на осигурят по-малка сензитивност в тази област и по този начин да се постигне удължаване на времетраенето му. Кремовете могат да се намерят както в аптечната мрежа, така и в онлайн секс магазини. Проблема при този вид продукти е, че се нанасят непосредствено преди половия акт и това трябва да стане незабележимо. Ако сте с дългогодишен партньор, това може да се превърне в част от любовната игра, но ако сте с такъв, с който ще правите секс за първи път, това може сериозно да го питесни и нещата да приключат още преди да са започнали. Ето защо метода се препоръчва само при двойки с вече изградени сексуални отношения.

Техниката Старт-Стоп Преди да започнете нейното изпълнение, трябва да се запознаете с основите, които засягат преждевременната еякулация, с поведението на тялото точно преди кулминацията, както и с упражненията Кегел.