Кленов сироп – за намаляване на теглото

1
Добави коментар
Iskreto_27
Iskreto_27

Margo написа:elle2 написа:Здравейте,Много съм доволна от кленовия сироп. Прочиства токсините от организма, отслабвам здравословно с него, кожата и косата ми са блестящи, въобще горещо ви го препоръчвам. Има програма как да го пиете, по ваш избор е, няма нужда от гладуване. Аз обаче си правя един пречистващ ден от седмицата, в който пия само кленос сироп, разреден с вода (2 лъжици с 300 гр вода), защото инструкторката ми по йога каза, че е много полезно и разтоварващо за тялото. Иначе вие можете да го пиете и преди всяко ханене. Ползвам клас С, защото е по-сладък, и дори готвя с него. Сладостта не бива да ви притеснява, защото е по-нискокалоричен от меда, а има повече полезни вещества от него, освен това е идеален при диабет (баща ми го ползва, който е от 15 години диабетик). Дано съм ви била полезна!Видях, че има клас А и С какво означава това? И защо го разтваряш във вода? Има ли негативни действия за организма?

Здравейте, разтварям го във вода, защото е сладък, няма никакви негативни действия върху организма, нито едно Напротив, изключително полезен е. Ето диетата, която спазвам: ДИЕТАТА С ЛИМОНОВ СОК и кленов сироп включва следните съставки:

Лимонов сок 2 супени лъжици за 1 чаша (от 6 до 12 чаши дневно). Кленов сироп 2 супени лъжици за 1 чаша (от 6 до 12 чаши дневно). Лют червен пипер (2-3 щипки на чаша).

Лимоновата диета ще ви помогне да се освободите от нежеланите килограми естествено, безвредно и продължително. За разликата между клас А и клас С: Кленовият сироп е отличен естествен подсладител и се използва като заместител на захарта. По тази причина той е предпочитана съставка за много ястия и десерти, навлиза в редица национални кухни, а главните готвачи множат рецептите с негово присъствие непрекъснато. Кленовият сироп клас С е с по-сладък вкус в сравнение с клас А.

100% натуралният кленов сироп има по-малко калории и по-висока концентрация на минерали от меда!

Ето и полезните съставки, които съдържа: Състав:

Чистият био Кленов сироп е с кехлибарен цвят и типичен вкус и аромат на клен. Продуктът е изключително богат на минерали – калций, магнезий, желязо, цинк, натрий и витамини В1, В2, В6, С. Най-силно изразени в неговия състав са желязото, цинкът и манганът.

Желязо – най-важната функция на желязото в тялото е участието му в структурата на белтъците преносителите на кислород: хемоглобин и миоглобин. В сравнение с останалите минерали, желязото има най-високо съдържание в кръвта. Необходимо е състава на множество ензими и има важно значение за растежа на организма. Желязото е важно за нормалното функциониране на имунната система.

Манган – микроколичества манган са необходими за метаболизма на белтъците и мазнините, за нормалните функции на имунната и нервната система, както и за регулация на кръвната глюкоза. Манганът участва в процесите, генериращи енергия в организма. Освен това, той е нужен за растежа и здравето на костите, както и за половата система. Участва в образуването на хрущялна тъкан и синовиална течност в ставите. Този микроелемент е необходим за оползотворяването на витамини В1 и Е. Около 30 гр. Кленов сироп доставя 22% от дневната стойност за организма на този много важен микроелемент.

Цинк – този незаменим минерал е важен за растежа на репродуктивните органи и функциите на простатната жлеза. Необходим е за протеиновия синтез, вкл. и на кожния белтък колаген. Подпомага имунната система, също така предпазва черният дроб от увреждания и участва в образуването на костната тъкан. Цинкът е съставна част на инсулина, както и на голям брой жизненоважни ензими, включително ензима –антиоксидант супероксид дисмутаза, който потиска образуването на свободни радикали. С право кленовият сироп може да се нарече естествен източник на младостта.