Конна база Ниеса

3
Добави коментар
yasoo
yasoo

Конна база Ниеса е едно прекрасно място за туризъм, спорт и отдих! Базата се намира само на 20 минути от столицата, по магистрала „Тракия” точно на изхода за град Ихтиман, сред зеленината на гората и полето. Новопостроеният комплекс включва съоръжения, изградени по западно-европейски модел и уникални за България. Закритият манеж  с размери 65 х 30 метра и откритият плац (70х45) позволяват целогодишна езда. Базата има най-доброто местоположение, осигуряващо непосредствен достъп до полето и планините Рила и Средна гора. Конюшната на конната база предлага отлични условия за отглеждане на конете в 40 просторни бокса с вътрешни и външни бани и 40 декара пасбища. За клиентите на конна база Ниеса е изграден клуб-ресторант с лятна градина и изглед към манежите, удобни съблекални и душове за ездачите и др. И най-важното, екипът от лицензирани треньори и инструктори, отдаден на своята работа, подготвя ездачи от всички възрасти и всички нива – от начинаещи до желаещи да овладеят конния спорт и да участват в състезания или просто да се разходят на кон сред природата.

Конната база предлага изключителни възможности за активен спорт, туризъм и пълноценен отдих. Любителите на конния спорт могат да се обучават в езда от нашите професионални треньори и инструктори. Базата предлага и 40 бокса с отлични условия за отглеждане на коне. Екипът на базата има и утвърдени традиции в ездата за деца и възрастни с увреждания.

Конна база Ниеса предлага и пансион за коне който осигурява отлични условия за отглеждане и обучение на конете. Грижата за тях е поверена на екип от конегледачи и професионални инструктори и състезатели с дългогодишен опит в областта на отглеждането и обучението на коне. Пансионът в конна база Ниеса включва: Настаняване в самостоятелен бокс, основна храна и постел, функционална поддръжка, ветеринарно-санитарен контрол, използване на манежа и плаца от собственика без инструктор/треньор. Предоставят се и добавки към храната, ваксини, обезпаразитяване, подковаване, лечение и медикаменти, които се заплащат от собственика по себестойност. На собствениците на коне се предлагат срещу допълнително заплащане и индивидуални или групови уроци в манеж с треньор или инструктор, училище за коне, езда на коне от базата, подготовка и участие в състезания и други.

Конна база Ниеса предлага еднодневни, двудневни и едноседмични конни турове, както и с продължителност по индивидуално определена програма. Маршрутите са в околностите на град Ихтиман, до язовир Искър, в Средна гора, язовир „Тополница” и Рила планина, и включват места, богати на природни и исторически забележителности. Възможно е и изпълнението на ездови маршрути във всяка област на страната. Тези турове гарантират пълноценна почивка сред природата, прекрасно съчетание от хоби и познания за България, за нейната природа и култура. Те ще задоволят тези, които обичат предизвикателството, желаят да изпитат волята си, да опознаят бита и нравите на българина.

www.ridingcenterbulgaria.com