Люси Дяковска по цици с руса мацка на Арапя (галерия)

3
Добави коментар
dominika
dominika

Суматоха
  Шоу

Люси Дяковска по цици с руса мацка на Арапя (галерия)

PlovdivWeek на 09/08/2012, 11:37

3 снимки:

Следваща

Снимка: plovdivweek.com

Люси се разхвърля само по гащета и татуси

Читател на Plovdivweek.com влезе в ролята на папарак и излови Люси Дяковска от No Angels на плажа Арапя. 38-годишната певица се наслаждаваше на слънчевите лъчи, небрежно разгърнала високоинтелектуално четиво. Люси, която никога не е крила лесбо наклонностите си, бе придружена от секси блондинка.

Предполага се, че знойната руса мацка, изтегнала снага до нея, е годеницата й Камелия. През май т.г. Дяковска обяви, че двете са щастливо влюбени ш ще сключат брак през юни. Къдрокосата глава на семейството обаче твърдо заяви, че женитбата им ще остане тайна за медиите. По тази причина впоследствие не стана ясно факт ли е бракът им, или не.

В Арапя влюбените гълъби се потъркаляха по плажа, след което се разположиха удобно в бар край морския бряг. Поръчаха си по бира от гъзарската марка „Corona“ и продължиха да си гукат, необезпокоявани от никого. Нашият човек обаче реши да досади на лесбо двойката. Той я помоли да разреши бас, на който се е хванал с приятели – дали наистина двете са Люси и Камелия. Те обаче го погледнаха кръвнишки и надуто отместиха погледи. Дяковска се скри зад червената си грива, а гаджето й поклати отрицателно глава.
 
Двете дами се показват заедно на светски събития от средата на 2011 г. Миналото лято Люси и Камелия почиваха в Созопол. Те бяха сгащени да си разменят ласки на плажа. Няколко месеца по-късно папараци заснеха как Дяковска и гаджето й се срещат пред ресторант в София и се гушкат пред погледите на смаяни пенсионери.

Преди Камелия Люси се залюби с 32-годишната Жулиет Шопман, участничка в риалити шоуто „Германия търси суперзвезда“. Жулиет също е блондинка. Третото й русо завоевание е сестрата на Ивайла Бакалова – Божидара.

Тагове:
шоу
плаж
суматоха
люси дяковска
арапя
цици