Гущеров съди пластичния хирург на Мара Отварачката

2
Добави коментар
ko6era
ko6era

Сравнението с вагина на устните на чалгаджийката не се нравело на богаташкото чедо

Християн Гущеров се заканил да съди до дупка, пластичните хирурзи, които са обезобразили Мария.

Богаташкото чедо се дразнел, когато четял в пресата, че вместо устни, Мария имала “джуки“, че гаджето му е пример за неуспешна пластична интервенция, че Мария изглеждала така, сякаш хиляди пчели са оставили жилото си в устата й и какво ли още не.

Чашата преляла, когато преди няколко дни Гущеров разбрал, че чуждестранен сайт е оприличил устата на любимата му с женски полов орган.

От много време интернет потребителите се шегуват с огромните устни на Мария. Според слуховете навремето брюнетката се е наблъскала с не особено качествен силикон, който сега е забранен. Именно благодарение на него при певицата се е получил този вагинален ефект.

Веднага щом зърнали изпълнителката, чуждестранните форумци сравнили джуките й с вагина. Депутатския син буквално побеснял и решил да даде на съд хирурзите, които така брутално са се изгаврили с любимата му.

Мария обаче го спряла, като му заявила в очите, че никой не е объркал операциите й – просто това, което се е получило с устните й, е търсения от нея ефект. Тя помолила възлюбения си да не вдига шум, защото ако я забърка в съдебни дела, нито един пластичен хирург в България няма да се съгласи да й направи каквато и да е интервенция, пише kliuki.bg.

Разпечатай
Изпрати