Какво представляват кристалите Сваровски

3
Добави коментар
webg
webg

Това с което се отличават кристалите Сваровски, сравнени с всички други са стила и субстанцията от която са изработени, фината шлифовка, подбраните цветове, форми, и покрития, които се ползват за да бъдат кристалите с този неповторим блясък.

Ослепителния блясък е в резултат на композицията на стъклото, което съдържа 32% графит. При някои от кристалите се използва специална стратегия, за да се постигне ефекта цветовете на дъгата. Едно от най – широкоразпространените покрития на кристалите е Aurora Borealis или познато само с инициалите АB. Това покритие дава уникални отблясъци,които до сега нямат достойна конкуренция поради тази причина  и бижутата изработени с това покритие са едни от най – търсените.

Тази разработка на компанията Сваровски е истински шедьовър! Веднага след първата поява бижутата с това покритие, са разграбени за дни. Това насърчава производителите, и те започват масово производство. Точната „рецепта“ за направата на кристалите Сваровски до момента е известна само на членовете на семейството. Външни лица никога не са били допускани до лабораториите в които се сътворяват забележителните кристали.