Ленени торбички – по-добрата реклама

1
Добави коментар
KENGA
KENGA

В последните десетилетия човечеството започва да обръща поглед към природата (която надявам се не сме замърсили безвъзвратно) и нейното опазване. Стотици са кампаниите посветени на почистването й. Полагат се огромни усилия за възстановяването й или поне на това, което е възможно да бъде възстановено.

У нас се изхвърлят над 1 млд. найлонови торбички всяка година, които не биват рециклирани по никакъв начин. Натрупвайки се в природата, увеличават вредните емисии изпускани във въздуха. Носени от вятъра замърсяват гори, реки и езера. Това доведе до въвеждането на еко такса от правителствата в редица страни, а от близо година и у нас. Ограниченото използване на найлонови торбички спомага за опазване на околната среда чиста и здравословна за всички живи организми.

Найлоновите торбички са направени от полиетилен в различни разновидности. Полиетиленът е петролен продукт, който не може да се разгради в природата по естествен път. Лесно можем да намалим своя екологичен отпечатък, като използваме торбички за многократна употреба. Не изисква усилия. Всичко е въпрос на навик и самосъзнание. Нека да се постараем да запазим красивите и райски кътчета, с които природата ни е дарила.

       Това е малка част от тоновете боклук, които се събират на язовирната стена на яз. Въча (Антонивановци). Първата снимка е от интернет, а втората и третата – личен архив.

Екипът на Kenga advertising е съпричастен и е участвал в не малко почистващи акции. С грижа към природата и поглед в бъдещето предлагаме на своите клиенти няколко модела ленени торбички подходящи за мобилна реклама по един интересен и забележителен начин. Освен торбички от лен, можем да изработим торбички от юта и памук. С различен набор от технологии за печат (ситопечат, трансферен печат) можем върху тях да отпечатаме Вашата реклама.

За повечето хора торбичката е свързана с ежедневното пазаруване, но тя може да се превърне и в практичен рекламен продукт, който да информира за дейността на фирмата/компанията и предлагащите от нея продукти и/или услуги. Тя е носител и разпространител на Вашият корпоративен дизайн и фирмена идентичност, показвайки една различна стратегическа концепция. Докосва широк кръг от бъдещи потенциални клиенти, разпространявайки Вашето рекламно послание.

Рекламни сувенири поднесени в красива фирмена еко торбичка многократно засилва въздействието им. А по-важното е, че нейната практичност ще Ви осигури една продължителна във времето рекламна кампания. На практика, до пълното амортизиране на торбичката.

Запитвания за дизайн и изработка на печатни, сувенирни и др. рекламни материали по ваш или наш индивидуален проект може да направите на: [email protected] или [email protected]

автор: Kenga advertising