Бивш бос на „Мултигруп“ се жени, поръчал пръстен за 600 бона

1
Добави коментар
yApple

Николай Вълканов
Снимка: Архив

Николай Вълканов, наследил бизнеса на убития бос на „Мултигруп“ Илия Павлов, ще се жени, научи в. „България Днес“ от близки до известния милионер.

Той е предложил брак на дългогодишната си приятелка Ния Белчева и най-после е решил да се раздели с ергенлъка. Избраницата му е на 34 години и е с 28 години по – млада от половинката си. Представянето на Ния в обществото като половинка на милионера бе на рожден ден на дружеството на наследника на „Мултигруп“ -„Минстрой холдинг“. Необикновен бил и годежът на бизнесмена с младата Ния. За да я зарадва, годеникът поръчал годежен пръстен за 600 000 лева.

Ния завъртяла главата на заможния бизнесмен преди десетина години, издават близки на двойката. Красивата Ния дори родила дете на Вълканов. Синът на сочения за дясна ръка на лидера на ДПС Ахмед Доган е на 6 годинки и се казва също Николай.

„Двамата са заедно от 10 години, не крият, че са заедно, но и не афишират връзката си“, обяснват близките на Вълканов. 34-годишната брюнетка живее в палата на Вълканов в Бистрица.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти