Идеи за подарък на любимата според случая

4
Добави коментар
webg
webg

Годишнини

Годишнината от сватба се почита, като за предпочитане е да се подаряват декоративни керамични фигурки – сувенири, или бижута със скъпоценни камъни и благородни метали.

Годежи и сватби

Изборът на годежен пръстен е много важен момент. За щастие това не е толкова сложна задача, откакто бижутерийните магазини предлагат толкова богат избор. Съществуват основни факти, ако ги следвате изборът на подарък ще стане много приятен и забавен дори.

Ако сте се спрели на пръстен с диаманти, нашия съвет е да обърнете внимание на оригиналната форма а диаманта, и помислете добре за каратите. Все пак не трябва да фалирате след като подарите годежния пръстен.

Класическия подарък за годеж, както и за сватба е златен накит. Това което трябва да обмислите добре е какъв да бъде скъпоценния камък и да има ли такъв. В бижутериите най – често се предлагат сетове, които са от две и три части. Ако комплекта е масивен, не избирайте този, който е от три части. За сватбен аксесоар ще бъде малко прекалено. Изберете нежно съчетание, от обеци и колие.