Интернет магазин за модерната жена – парфюми, козметика, бижута

4
Добави коментар
moshko
moshko

Козметиката DSM – УНИКАЛЕН ДАР ОТ МЪРТВО МОРЕ

Козметичната серия DSM е създадена от учените в лабораториите на Mon Platin-Israel за всички, които ценят ролята на природата за цялостната грижа за кожата.

Във формулата DSM основни са уникалните минерали и кал от Мъртво Море, DSM продуктите Ви приканват да изпитате тайните на уникалния дар на природата, комбинирани със съвременни технологии на козметичната наука.

Всеки продукт на Mon Platin минава строги процедури по контрол на качеството, което изразява концепцията на компанията – да създава гарантирани изделия, които да служат за красотата и здравето на Вашата кожа.

Известно от хиляди години с невероятната си сила, Мъртво Море е уникален източник на здраве и красота. Скрити в неговите дълбини се намират концентрирани минерали, натрупвани с милиони години. По-богато от който и да е природен източник на света, Мъртво море съдържа 21 минерала включително магнезий, калций, бром и калий. 12 от тях не се срещат в никое от другите морета и океани, като някои придават уникалното релаксиращо усещане, подхранване на кожата, активиране на кръвообращението и успокояване на ревматичния дискомфорт и разстройства на метаболизма. Сравнението на химичния състав на Мъртво море с другите езера и океани показва, че концентрацията на сол в Мъртво море е 31.5%.

Концентрацията на йоните на SO4 е много ниска, а концентрацията на йоните на брома е най-високата на земята.
Хлоридите неутрализират повечето от калциевите йони в Мъртво море и околностите.

Докато другите морета съдържат 97% NaCl, в Мъртво море количеството NaCl е само 12-18. Водата от Мъртво море е ефикасна за лечение на алергии, псориазис, екзема и гноен обрив.

Водата подпомага кръвообращението и подобряването на метаболизма релаксират нервната система, почистват кожата и подобряват външния вид и еластичността и.

Минералната кал от Мъртво море лекува рани, съживява корените на косата и елиминира себорейния дерматит и пърхота.

Намазването с кал изглажда бръчките и забавя процеса на стареене на кожата.

Наблюдава се лечебно въздействие при мигрени и главоболие.

Нанасянето на кал върху ставите и гръбначния стълб има лечебно въздействие при различни заболявания: aртрит, възпаление на костите, неврит, ревматизъм, психологически стрес, умора и безсъние.

Mon Platin – Вашият естествен избор. Нашите изделия се грижат за здравето на Вашата кожа.

Предлагаме Ви:

Грижа за лицето – почистващи, овлажняващи, подхранващи кремове и маски
Грижа за косата – гел, шампоан, балсам и уникални маски за коса
Грижа за тялото – ароматни пилинги, хидратиращи лосиони, масажни масла, подходящи за ароматерапия, соли за вана, черна кал, успокояващи кожата кремове с авокадо и алое вера.
Продукти срещу стареене на кожата – крем и серум против бръчки, антицелулитен гел и крем, превъзходни стягащи масла в четири аромата.
Лечебни продукти – супер лосион против акне, крем за проблемна кожа(псориазис)

Фирмата вносител предлага и професионални разфасовки, подходящи за SPA центрове и козметични салони. Серията DSM съдържа над 50 продукта с превъзходно качество на изгодни цени!

Пълната гама продукти може да намерите в интернет магазин www.donna.bg секция Козметика > Козметика от Мъртво море