Спечели Ариана за 1 година

2
Добави коментар
pgp

Награди:

– 100 броя награди, всяка от по 365 броя кенчета от 0,5 л. „Ариана Светло”;

– наградите се теглят на случаен принцип – четири броя томболи;

– дати на теглене на томболите: 14.09.2012 г., 21.09.2012 г., 28.09.2012 г. и 05.10.2012 г.;

– при всяка томбола ще се теглят по 25 награди от по 365 броя кенчета от 0,5 литра “Ариана Светло”;

– победителите от томболите ще бъдат обявявани в секция „Победители”, в приложението на Промоцията във Facebook, до 15:00 часа в деня на тегленето. Те ще получават наградата си на три пъти, за да могат да я консумират равномерно през годината с удоволствие и мярка.

Участник в Промоцията може да бъде всяко физическо лице, навършило 18 г. към датата на стартиране на Промоцията, с постоянен адрес в България, валиден профил във facebook (username) и валиден имейл адрес.

Участникът се включва в промоцията, когато хареса (like) страницата на „Ариана” във Facebook и даде достъп на Промоцията като приложение до информацията в своя профил във Facebook.

Опаковките, участващи в Промоцията, са бутилки бира „Ариана Светло” от 0,5 л., 1 л. и 2 л. Промоционалните опаковки са със специални етикети, от вътрешната страна на които, са отпечатани уникални кодове за регистрация в Промоцията. На външната страна на етикетите на Промоционалните опаковки е отпечатано и извлечение от настоящите Официални Правила.

Един участник е длъжен да регистрира във Facebook приложението 10 (десет) уникални кода; такава регистрация се нарича „Пакет за участие”.

Всеки участник с успешно регистриран Пакет за участие ще бъде включван в списъците за съответната томбола автоматично от специален софтуер и ще получава съобщение за това на профила си във Facebook.

Няма ограничение в броя на Пакетите за участие (всеки с по 10 уникални кода и 10 приятели за споделяне на наградата), които един участник може да регистрира.

Томболите за наградите се теглят на база регистрираните Пакети за участие. Всеки, изтеглен от съответната томболата участник, има право само на една от общо 100-те награди. Когато един участник спечели награда, всички негови други Пакети за участие се анулират.

Краен срок за участие: 05 Октомври 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.