Разкажи своя спомен, свързан с продуктите на Захарни Заводи и спечели награда

3
Добави коментар
pgp

100 години споделени спомени

Тази година „Захарни заводи” навършва 100 години.

В историите от детството на всеки присъстват сладки спомени: донесените от татко бонбони „Карамел Му“, отмъкната от масата кутия „Лимонени резанки“ или негласното споразумение, че „Лукчета“ се връщат в магазина вместо ресто. Всеки има сладки спомени с тях!

Търсим твоите истории, свързани с продуктите на „Захарни заводи“: „Теменужки“, „Лукчета“, Локум, „Лимонени резанки“, „Карамел Му“, „Карамел Лакта“, вафли „Чайка“ и захар на бучки „Сладея“. Сподели ги с видео, снимка или текст.

На случаен принцип, на всяка от посочените по-долу дати, ще се теглят по 10 участващи истории, чиито автори (ПОБЕДИТЕЛИ) ще получат кутия с продукти произвеждан от Организатора (Награда).

Датите на теглене на Наградите са 17 август; 24 август; 31 август; 7 септември; 14 септември от 10:00 часа.

Общият брой на наградите е 50 бр.

 Наградите ще бъдат изтеглени от представител на организатора в присъствието на комисия, съставена от служители на организатора.

  На всяка от обявените дати, Собственикът ще изтегли по три резервни участващи истории (РЕЗЕРВИ). Резервите имат право да получат Наградата вместо първоначално избран Победител, ако той/тя не си сътрудничат със Собственика, или ако той/тя не вземат Наградата в срок до 5 работни дни от обявяването на съответния Победител, или ако поради всякакви други причини той/тя бъде дисквалифициран/а.

  В срок от 5 (пет) работни дни след изтеглянето на победителите на обявените по-горе дати, Собственикът ще изпрати уведомление (оттук нататък наричано „Уведомление”) до електронната поща на СЪОТВЕТНИТЕ Победители. В срок от 5 (пет) работни дни след получаване на Уведомлението, Победителят е задължен да се свърже със Собственика във връзка с условията за получаване на Наградата. Победителят ще получи Наградата си от Собственика по поща (КУРИЕР) в срок най-късно 10 (десет) работни дни след изпращане на адрес от страна на победителя. Собственикът няма да предоставя допълнителни възможности за получаване на Наградата. Собственикът си запазва правото да информира резервите, че Наградата не е получена, дори преди изтичане на крайния срок.

Краен срок за участие: 14 Септември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.