xoxo, monny: Една приятна изненада от сенките на RoLe Rose + суоч

2
Добави коментар
xoxoMonny
xoxoMonny

Follow my blog with Bloglovin

Здравейте момичета,

Наскоро си купих едни сенки на RoLe Rose, струваха около 2-3 лева. Купих си ги, защото .. и аз не знам защо, просто ги видях и си ги купих. 🙂 Не очаквах абсолютно нищо от тях, за тази цена си мислех, че изобщо няма да са пигментирани и ще са страшно лошо попадение. Е, не съм била права! След като се прибрах ги разгледах по-обстойно и цветовете наистина са хубави, също са и пигментирани и страшно блестящи. За протокола, по-добри са от Ruby Rose, от които също имам и понякога използвам. Цветовете са 12 на брой, както казах са много блестящи. Няма кафяво, по скоро розово-синьо-зелено, както и виждате. Имаше още една комбинация с по-различни цветове, която скоро ще си купя, обичам сенки, хаха. 😀 Тъй като са евтини, съм очарована от качеството им. Трайността им не съм я пробвала още, но предполагам, че няма да е кой знае каква. Опаковката не е нищо особено, но пък се затваря здраво.

Като количество не са много, но пък няма да ги използвам постоянно, че да ми трябва повече. 🙂 Като качество не са лоши, предвид добрата цена, имат наистина много блясък. Харесват ми, затова и ще си купя втората комбинация. Текстурата им е мека, нормална. 

Така изглеждат цветовете върху ръката ми, както сами
виждате имат много много блясък. 

Мисля, че е това. Съотношение цена качество: 6/6, но все пак в сравнение с по-скъпи марки не са кой знае какво. 🙂

Ето и един набързо направен грим. Не е много хубав, но е набързо направен. Като основа сложих някакъв бял молив мисля, че е на Colleen. В началото е бялото, а после най-тъмния цвят(не мога да определя какъв е, но със сигурност не е черно), а във външната част на окото е черния молив на „Impala“, с него съм направила и формата. Не съм сложила спирала. 😀

А вие използвали ли сте такива сенки? Харесват ли ви? Ще се радвам да споделите какво мислите и за грима!

Целувки,

Мони ;*