xoxo, monny: Impala Longlasting and Waterproof Foundation #6

2
Добави коментар
xoxoMonny
xoxoMonny

Follow my blog with Bloglovin

Здравейте момичета,

Днес ще ви говоря, така де пиша, за единствения фон дьо тен, който имам. Единствен, защото никога не използвам фон дьо тени, а този си го купих просто, защото имах пари и нямаше какво да си купя и си купих него, не купих по-скъп, тъй като не използвам фон дьо тени и няма смисъл да дам 20лв. за нещо, което ще стои в шкафа. На опаковката пише, че е водоустойчив, дълготраен, с витамин Е и колаген, не знам колко е водоустойчив и дълготраен, тъй като не съм излизала с него, но издържа почти цял ден (когато съм в къщи) без никакви други неща отгоре, имам предвид пудри, ружове и така нататък. 🙂 Цвета се слива с моята кожа, има кафеникав подтон, леко жълтеникав. Лично на мен този фон дьо тен много ми харесва. 

Честно казано, предполагам, че има доста по-добри фон дьо тени, но за 5 лева този е страхотен. 🙂 Има мирис на крем за лице, много свеж. 

Както виждате от снимките при мен няма голяма разлика, с и без. По принцип не мисля, че имам нужда от фон дьо тен, затова и не нося. 🙂

А вие използвате ли този фон дьо тен и какво мислите за него? Напишете ми го в коментар! 🙂 Е, надявам се да ви е била и интересна публикацията!

Целувки,
Мони ;*