8 откачени нов вид татуси

20
Добави коментар
Jordan_84
Jordan_84

1. Татус на небцето

Наистина е интересно как те бодат с игличка в свръхчувствителна зона, каквато е небцето.

2. Татус на очната ябълка

Като гледаме последния хит сред татуировките, ни иде да възклицаем на чист български: „Въй, колко е крийпи!“ И въпреки че да си мацнеш роговицата  изглежда като нова тенденция , това е един от най-старите видове татуировки, който се ползвал за скриване на белези, при незрящи очи и т.н. Все пак процесът е доста ужасяващ, защото докато стане татуса, спринцовката трябва да инжектира цвета десетина пъти.

3. Татус на езика

Език свещен на моите деди… със татус по ме кефиш от преди. Някакво подобно инфантилно стихче ни хрумва, като гледаме фотосите по-горе. Направилите си татуировка на езика споделят, че боли много и в началото говоренето е трудно, но като се изплезят и видят ахналите лица на околните, усилията си заслужават.

4. Татус на зъбите

Вече има и по-добри варианти от избелването, ако държиш да впечатляваш със зъби. Проблемът при този вид татуси е че , за да видят всички придобивката ти, трябва да ходиш постоянно озъбен като люлински помияр. Отиването на дискотека в Перник също не е лоша идея, където най-вероятно ще имаш добра възможност да си покажеш нашарените зъби… в шепата. Цената за перманентно рисуване на зъб варира от $ 75,00 до $ 200,00.

5. Флуорисцентни (UV) татуси

Вече няма нужда да се потиш в залата за модерен балет, за да направиш впечатление в дискотеката. Достатъчно е да си направиш новите флуорисцентни татуировки, които се виждат само на флуорисцентна светлина. А ако се виждаш с вашите само през деня, значи нямаш никакви проблеми.

6. Татус от вътрешната страна на устната

Ето едно място, за което трудно се сещаш, че може да го татуираш. Обикновено надписите и рисунките се „лепват“ на долната устна, но не са редки случаите да се направят и на горната. Тези татуси са доста необичайни и обикновено се правят от хора, които искат да имат една дума, кратка фраза или цифри на скрито място.

7. Татус-очила

Ако ти е писнало всяко лято да се бъркаш за нови цайси, защо просто не си татуираш едни? Някои хора не само го правят, но и пускат видеа как са го направили… Погледни го и току виж, че и ти си се навил…

8. Татус-коса

Еврика! Ето го решението срещу оплешивяването! Надраскват ти няколко косъмчета и готово – вече имаш коса за цял живот. Британската компания HiStyl предлага такава процедура, която се нарича „репликация на фоликули“, отнема около 3 часа и след време изисква повторение. Задължително преди процедурата трябва да се обръснете гола глава или да се подстрижете късо, за да се слеят татуираните косми с естествените фоликули.

Още по темата: „12 екстремно дълги татуировки“

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари