Страстна есен с колекция гримове на Tom Ford » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Tom Ford определено владее способността, с лекота да подчертава женствеността, магнетизма и сексапила на нежната половина от човечеството. Новата есенна колекция гримове на бранда е поредното доказателство за това. Самият Том позира заедно със Снежана Онопка в рекламната кампания. Снимките са дело на известното фотографско дуо Mert & Marcus.

Неустоимите продукти пленяват със забележителна цветова гама, докосваща сетивата, за да се откроят най-страстните черти от дамското излъчване. Елегантните нюанси и качествената формула със сигурност ще придадат модерна и шикозна осанка на дамите.

Tom Ford предлага две палитри сенки за очи. Студената гама обрисува погледа със синьо-зелени оттенъци, а топлите нюанси преливат от телесно до шоколадово. Прозрачна база за грим и моливи за очи допринасят за хипнотизиращ ефект.

Руж с малинов нюанс подчертава нежно скулите и кореспондира с кадифено червило и гланц за устни в подобна гама, които моментално придават горещо звучене на дамска визия.

Новата есенна колекция гримове на марката включва и страхотни пастелни цветове лакове за нокти. За да бъдете абсолютно неотразими оцветете ноктите в лавандулово лилаво или цвят мока.

Продукти на марката се предлагат и в България в Mall of Sofia.

Автор: Делица Цонева