Педофилът Пол дал 150 бона за френска любов

1
Добави коментар
Desislava.Staneva
Desislava.Staneva

Чужденецът, който бе арестуван в края на април ще остане за постоянно в ареста, реши окръжният съд във Велико Търново

Етикети
съд, деца, адвокати, Пол Рейнъф, френската любов

150 000 лв. е дал британецът Пол Рейнъф за френската любов, която му превели две малолетни деца на 11 и 12 деца от павликенското село Върбовка, съобщава в. „Монитор“.

Чужденецът, който бе арестуван в края на април ще остане за постоянно в ареста, реши окръжният съд във Велико Търново. Преди десетина дни районните съдии се смилиха над възрастния мъж и го пуснаха заради разклатеното му здраве. След прокурорския протест обаче чужденецът отново беше върнат зад решетките.

Пред съда адвокатът му Станчо Лазаров отново излезе с мотива, че Рейнъф съдействал на разследващите и нямало да избяга и да се укрие. Той дори обяви, че е готов да го приюти в своето жилище, което се намирало близо до полицията. Адвокат Лазаров съобщи още, че клиентът му е похарчил цялото си състояние по двете невръстни ромчета и техните родители. Педофилът доста щедро се отплащал за ласките, дарявани му от двете деца. Срещу свирки той щедро купувал и раздавал лаптопи, мобилни телефони, велосипеди и др. вещи на момчетата, а на родителите им дори купил и къща в съседното село Водолей. Според адвокат Лазаров родителите на жертвите хитро изнудвали англичанина и сами пращали децата си при него да проституират. Като мотив за освобождаването на клиента си адвокатът посочи и разклатеното здраве на педофила. Рейнъф имал високо, кръвно, проблеми с гръбначния стълб и досега два пъти бил изпадал в диабетна кома в ареста.

Според прокуратурата обаче педофилът не трябвало да бъде пускан на свобода, защото съществувала реална опасност да избяга. Той няма постоянна адресна регистрация в България и не му е необходим задграничен паспорт, а само лична карта, за да се прибере обратно в родината си, където да се укрие. Освен това според последната съдебномедицинска експертиза здравословното му състояние също се било подобрило. В крайна сметка съдът прие доводите на прокуратурата и остави Пол Рейнъф в ареста за постоянно.

Автор:

Десислава Станева

Разпечатай
Изпрати