Не се страхуват от папараците: Така изглеждат някои естрадни звезди без грим

1
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

По-рано популярните певици бягаха от папараците, страхувайки се да не ги „щракнат“ без грим, а днес почти няма естрадна звезда, която да не следва световната тенденция и да не публикува свои снимки от личния си живот.
Хърватската певица Severina Vučković събра овациите на феновете си за най-новите снимки, на които е по бански и без грам грим. Severina показа и завидна фигура, само шест месеца след раждането.
Фолк дивата Ceca Ražnatović, която в много анкети е избирана за най-красивата сръбкиня, също няма проблем с показването си в естествен вид. Тя често изтъква, че в личния си живот рядко се гласи, така че няма притеснения да се снима без макияж.
Екстравагантната певица Jelena Karleuša, която навремето казваше, че не смее да се види в огледалото негримирана, сега често качва в профила си снимки „без маска“. Когато преди няколко години участва във „Veliki Brat“, зрителите и съквартирантите й бяха шокирани от маратонското й гримиране, което траеше и по два часа. Дори във Фейсбук имаше група „Ja bez tebe, kao Karleuša bez šminke“ (Аз без тебе, като Karleuša без грим), където беше сложена нейна снимка в не много подходящо за показване издание.
Че не се притесняват от естествения си вид доказват и Emina Jahović, Indira Radić, Slavica Ćukteraš и Seka Aleksić, които също качват в социалните мрежи свои фотографии без грим. Трябва да ги похвалим за храбростта да се представят и в не съвсем позитивна светлина.
© ex-yu музика

Indira Radić, Jелена Карлеуша, Slavica Ćukteraš, Емина Jаховић, любопитно, новини, Северина Вучковић, Сека Алексић, сръбска музика, хърватска музика, Цеца Ражнатовић.