Секси мацката от голото парти на Хари лъсна в медиите

1
Добави коментар
dominika
dominika

Суматоха
  Шоу

Секси мацката от голото парти на Хари лъсна в медиите

PlovdivWeek на 03/09/2012, 08:53

Снимка: „Блиц“

Предизвикателните фотоси на Кари обиколиха медиите за часове

След избухването на скандала с голите снимки на принц Хари, 32-годишната Кари Рейчърт лъсна в медиите, пише Дейли телеграф. Тя разпространи сама свои фотоси в предизвикателни пози и прилепнала рокличка.

От фотографиите става ясно с какво красавицата е привлякла кралското внимание. Тя твърди, че е целунала принца по време на дивото парти във Вегас и е била сама с него в хотелската му стая поне 20 минути.

Кари е първата жена, която проговори за нощния купон на Хари. По време на партито кралската особа се е оказала чисто гола след игра на стриптийз билярд. Тя обясни, че докато била само по бикини, принцът бил вече чисто гол. Въпреки че ситуацията доста предразполагала към разпуснатост, целувката й с Хари била само за забавление и в нея нямало никакъв романтичен подтекст.

Кари била привикана да се присъедини към партито на Хари, след като той и неговите приятели я набелязали при басейна. Тя самата разказва, че е била поканена от човек на принца. “Няма да пропусна възможността да купонясвам с принц Хари”, заявила тя. Когато се качила горе, купонът бил във вихъра си, а английският престолонаследник вече бил гол.

“Хари беше вече съблечен. Беше щуро, той изглеждаше сякаш бълнува. Имаше маса за билярд и той се преструваше, че свири на китара с билярдна щека”, разказва тя. Кари се представила на принца, който я хванал за ръка и я завел в спалнята си. Там тя си свалила роклята и останала по бикини, а после двамата се целували, пише „Блиц“.

След това продължили с пиенето, а по-късно Кари се прибрала в стаята си. Малко след това снимките на голия Хари, отъркващ се в мацка без дрехи, обиколиха света.

Тагове:
суматоха
шоу
мацка
принц
хари
голо
парти