Bushmills грабна наградите на всички престижни уиски форуми през 2012 г.

1
Добави коментар
Desislava.Staneva
Desislava.Staneva

Сред тях са два златни медала за 21-годишното Bushmills Single Malt – по един от International Wine and Spirit Competition и от Spirits Business Irish Whiskey Masters 2012

Етикети
награди, Bushmills

Ирландското уиски Bushmills, което се произвежда в най-старата работеща дестилерия в Ирландия, получи най-високите отличия на  всички престижни състезания в сектора за 2012 година. Само за последния месец спечелените награди са дванайсет.

Сред тях са два златни медала за 21-годишното Bushmills Single Malt – по един от International Wine and Spirit Competition и от Spirits Business Irish Whiskey Masters 2012.

С последните два медала общият брой на наградите, спечелени през 2012 г. е вече 32. Това включва отличие за „Най-добро ирландско уиски”, което 21-годишното Bushmills Single Malt получи в рамките на състезанието San Francisco World Spirits Competition.    

16-годишното Bushmills Single Malt бе отличено с престижната награда на гилдията и най-високата в категорията на Spirits Business Irish Whiskey Masters. „Признанието от най-вещите експерти в индустрията за качеството на Bushmills е важен фактор за успеха на марката”, сподели глобалният бранд директор на Bushmills Саманта Рийдър.

„Всяка капка от нашето уиски се произвежда в малки партиди с изключително старание и грижа. Всъщност това е тайната за постигане на високото качество и изключително мекия вкус характерен за Bushmills. Затова всяка награда, която получаваме, е признание за уменията ни и повод за гордост.” – сподели мастър дестилърът на Bushmills Колъм Игън.

Колъм Игън

Спечелените награди от ирландското уиски BUSHMILLS през 2012 г.

Автор:

Novini.bg

Разпечатай
Изпрати