Доказано! Най-хубавото дупе на планетата е истинско (ВИДЕО)

6
Добави коментар
kocet
kocet

Съпругата на рапъра Ice T винаги е твърдяла, че няма имплантанти в задните си части, а наскоро тя си направи и ултразвук в ефира на телевизия…

Светът на науката най-накрая даде отговор на въпроса, който всеки си задава – дупето на Коко Остин истински ли е или не?

Съпругата на рапъра Ice T винаги е твърдяла, че няма имплантанти в задните си части, а наскоро тя си направи и ултразвук в ефира на телевизия, за да докаже това, съобщава вестник “Сън”.

Доктор Андрю Ордон, който направи прегледа в шоуто “The Doctors”, каза на зрителите: “Сега ще отговорим на този въпрос веднъж завинаги. Нали така Коко?”. Реакцията на Коко бе: “Давай”.

Блондинката, която постоянно публикува в социалните мрежи свои откровени снимки, бе покрита с болнична роба по време на прегледа. “Приключих прегледа.

Готови ли сте? Всички фенове готови ли сте? Дупето на Коко е на 100% истинско”, каза медикът след края на ултразвука.

Въпреки неоспоримите доказателства обаче, отново се намериха скептици, които да оборят истината. “Тя си е направила бразилски лифтинг.

При него се използват мазнините от други части на тялото и се инжектират в дупето”, публикува в социална мрежа един от зрителите на предаването.

БЛИЦ

05/09/2012