Църквата на Сциентологията е избрала Кейти Холмс за жена на Том Круз

6
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Идеята за подбора се появила след раздялата на Круз с Никол Кидман…

Холивудската супер звезда Том Круз категорично опровергава твърденията, според които бившата му съпруга Кейти Холмс е била избрана от лидерите на Църквата на Сциентологията след интервюта с десетки кандидатки.

Въпросната статия, написана специалния кореспондент Морин Орт, ще бъде публикувана в октомврийския брой на списание Vanity Fair.

Според информацията на журналистката, сцеинтолозите са отказали да оставят процеса по женитбата на един от най-видните актьори на самотек и са организирали така наречените прослушвания, за да изберат жена на актьора, която да не е заплаха за тяхната църква.

Орт твърди, че Кейти Холмс не е била нито първата, нито единствената потенциална невеста на Круз. За мястото са претендирала също актрисата Назанин Бониади, родом от Иран, но тя проявила неуважение към лидерите на сцеинтолозите и била бракувана от тях.

Морин Орт също пише, че идеята за колективното търсене на жена за Том Круз се е появила в главата на Църквата Дейвид Мискевидж и съпругата му Шели, след като актьорът се раздели с Никол Кидман, а след това и с приемницата й Пенелопе Круз.

БЛИЦ

05/09/2012