Бог изцели детето ми от левкемия!

10
Добави коментар
hristiqnin
hristiqnin

Свидетелства за Божията Слава

09/07 2012

Категория: Свидетелства

Създадена на Петък, 07 Септември 2012 00:16

Посещения: 3765

Изпратено ни по email

/Изпращайте ни Вашите свидетелства и истории за слава на Бога на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
/

Бог изцели детето ми от левкемия!
Свидетелство на Мирослав Тончев

Искам да използвам прекрасната възможност, за да свидетелствам за Божията сила и мощ в живота ни.Библията казва: Откр.12:11 – А те го победиха чрез кръвта на Агнеца и чрез словото на своето свидетелство.Вярвам, докато декларирам тези думи и докато ги четете някои от Вас ще бъдат докоснати от Святия Дух, и вяра ще се надигне във Вас!

– През лятото на 2006г. синът ни Асен, който бе на 7г. започва да се оплаква от болки в краката си, отпадналост, нямаше тази сила и енергия да ходи и играе.- Вдигаше постоянно температура над 38градуса.Лекарите ни изпращат в София болница ИСУЛСтоейки пред вратите на <детско онкохематологично отделение> ние сме в недоумение – какво става с нас? Какво се случва със детето ни?Лекарите ни подготвяха, казваха ни да сме силни, изчакаха няколко дни за да ни кажат за лошата новина.След всички необходими изследвания накрая лекаря дойде при нас и ни каза, че синът ни е болен от <остра левкемия в кръвта>Искам да добавя също така,че през това време бяхме посадени в църква,ходехме и правехме неща за Царството.През това време също обичахме Господ, както и сега.След диагнозата, която ни дадоха, ние постоянно разпитвахме лекарите дали може да бъде излекувано детето по естествен начин.За тях шансовете бяха минимални и не даваха никакви надежди.Започнахме да се посвещаваме повече, не се предадохме на диагнозата.Знаехме за изцелението, бяхме чували и чели доста неща, но реално никога не сме се сблъсквали с толкова лошо нещо.Решихме също така да постим и да се молим по-интензивно, казахме на няколко пастора да ни държат в молитвите си и вярвахме за чудо!- Въпреки всичките негативни неща, които виждахме и чувахме – избрахме по трудната част, да се доверим на Словото Му.Господ ни говори в Ис.65:22-24 <нито ще раждат чада за бедствие>хванахме се за Словото,за думите Му.Беше наистина трудно, но хубавото на тази история е, че Той беше с нас.Пс.23:4 казва,че ние минаваме през долината на мрачната сянка, но не оставаме там.Ис.53:5 <И с Неговите рани ние се изцелихме>- Само след един месец – синът ни беше напълно изцелен от левкемията! Не остана никаква следа от нея, тя се стопи вече и сега наистина я няма, той е напълно освободен!!!Сега той е на 13г. спасен, дори се учи да хвали Господа с китара.Ние сме Негов Храм, Негови деца, Негови посланици, Неговата нива.Ние сме Негова собственост и притежание.Словото заявява: Мк.11:22 <Имайте вяра в Бога> или имайте Вярата на Бог!Каквото и да става, през каквото и да минавате ИМАЙТЕ ВЯРА В БОГ.Ако ти хареса сподели с приятели!Някой наистина има нужда Бог да го срещне!!!

Мирослав Тончев

{xtypo_sticky}Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
{/xtypo_sticky}

Благодарим на всички, които помагат в развитието на сайта! За повече информация, кликнете ->ТуК<-

{xtypo_info}Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те … не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент … моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!{/xtypo_info}

Сайтът се нуждае от вашата подкрепа за месеците март и април.
За повече информация последвайте връзката: – КЛИК

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар