Голи в подкрепа на принц Хари

9
Добави коментар
DarkPetrow
DarkPetrow

Голите снимки на принц Хари, които се появиха миналата седмица в интернет, предизвикаха съответната „подкрепа“ в социалната мрежа „Фейбук“ от братята му по оръжие.

Стотици войници се снимаха съблечени, с прикрити слабини, в знак на съпричастие към Хари, който го грози мъмрене от вишестоящите му в армията.

Групата във „Фейсбук“ – „Подкрепете принц Хари с гол салют“ (Support Prince Harry with a naked salute), вече има над 8000 последователи.

В нея се публикуват снимки на мъже и жени войници, позиращи голи в казармени помещения или качени на танкове в Афганистан.

При това „моделите“ са намерили разнообразни, „творчески“ начини да прикрият срамотиите си – използвайки раници, знамена, оръжие и какво ли още не.

Снимките са придружени от призиви за подкрепа и одобрителни насърчения на купонясвалия в Лас Вегас британски принц.

Сред фотографиите има и такива на цивилни граждани, вкл. на бременна жена, изписала „Аз и моят корем ти отдаваме чест“ върху корема си.

Основател на групата е 29-годишният Джордан Уайли от Блекпул, който не може да повярва в популярността й, пише британският таблоид „Мирър“.

Дори баща му, който е бил от кралските военноморски сили, е сред снималите се, както и 75-годишен мъж, позиращ с медалите си.

Уайли се надява инициативата да се стори забавна на принц Хари, когото той нарича просто „един от момчетата“.