Skype Блог

148
Добави коментар
ppktechno
ppktechno

Виждам много входящи търсения в блога като например: skype stari versii stara versiq na skaip СКАЙП СТАРИ ВЕРСИИ Изглежда новият Skype 4.0 масово не се харесва. Та, щом има търсене трябва да има и предлагане, нали? Вероятно знаете, че в skype.com се пазят само новите версии на Skype и не можете да изтеглите по-стара от там. Е, тук ще ви дам няколко линка към стари версии.

Да започнем с Skype 3.8, или последната версия преди 4.0. Mожете да я изтеглите от тук: Изтегли Skype 3.8 Преди нея беше Skype 3.6 Прескачаме малко и отиваме към Скайп 3.0 Стигнахме до далечната Skype 2.5 Skype 2.0 – първата версия с поддръжка на видео обаждания(video calls)

Все още има хора с по-слаби компютри, които вероятно търсят Skype за Windows 98, и по-специално за Windows 98 Second Edition. Тъй като не ползвам тази OS от доста дълго време, не мога да кажа точна версия, която ще върви на 98. Пък и не само операционната система е важна, а и конфигурацията като цяло. Препоръчвам първо да опитате с версия 2.5, след това с 2.0 и в краен случай Skype 1.4(линк за изтегляне). Трябва да вземете под внимание, че дори по времето, в което излизаха тези версии, windows 98 не беше официално поддържана платформа и минималните изисквания бяха PC с 400mhz процесор и 64mb RAM ако не се лъжа. Вероятно в някои от тях няма вграден български език.

В случай, че се връщате от по-нова към по-стара версия, препоръчвам да ползвате екстрата Extended Contact или друга подобна и да направите копие(backup) на абонатите си за всеки случай.

Всички линкове са към стабилни(не бета) версии, някои и с включени hotfix-и. Ако имате нужда от друга версия на Skype, непосочена тук, можете да потърсите в този сайт: Old versions of Skype.