Сън Концепт Студио ООД – Принтиране върху стъкло

1
Добави коментар
webadv
webadv

Принт стъклото е продукт на технология, която е спечелила признанието и уважението на дизайнерите по цял свят. Независимо дали е с рекламна цел или си поставя декоративна задача, печатът върху стъкло е подходящ за оформление на всякакви пространства. Позволете на цветовете да влязат в дома ви и да го изпълнят със смели и новаторски решения!Принт стъкло с нанесен върху него пълноцветен печат може да постигне високо качество на изображението. Снимка на вас или близките ви хора, пейзаж или дори домашен любимец – на стъклото може да бъде отпечатана всяка една фотография, която ви харесва.Най-широката употреба на принт стъклата е за вътрешна декорация – това могат да бъдат стъклени вложки в мебели, кухненски панели, стъклени врати, преградни стени, врати на гардероби, тавани, цветен субстрат за огледала и др.

Професионално изработените принт стъкла се отличават с устойчивост на механични удари, издържливи са на високи и ниски температури и не се повреждат от влагата. В областта на декоративното оформление, технологията на печат върху стъкло е много напреднала, а самите принт стъкла са изключително продаваеми.

Използването на качествени сертифицирани материали при изработката на принт стъкла гарантира безопасността на околната среда, осигурява превъзходно възпроизвеждане на цветовете и устойчивост на покритието. Всичко това позволява използването на принт стъкло и огледало с пълноцветен печат, не само за гардероби и интериорни врати, но и за мебели, разположени в райони с високи хигиенни изисквания, например детски стаи.

Принт стъклата се използват и за изпълнението на отличен офис дизайн и украса на изложбени маси. Сред основните приложения на принт стъклото също така се нарежда производството на уникални сувенири. Отлично изпълненият интериор в помещение за гости веднага прави добро впечатление на посетителите – това е първото нещо, което те виждат при пристигането си и, разбира се, оценяват. В тази връзка, технологията на печат върху стъкло и използването на принт стъкла гарантирано ще подобри имиджа на всяка една компания.

Разгледайте информация за другите ни услуги:
Печат на гръб за кухня върху стъкло
Печат на врати за гардероби
Печат на тавани и тапети